kbb kütüphane
LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN YILDIRIM YALNIZ BIRAKMADI

SPOR 21.06.2021 - 11:36, Güncelleme: 21.06.2021 - 11:36
 

BAŞKAN YILDIRIM YALNIZ BIRAKMADI

Karamürselspor'un sahasında oynadığı ve 2-0 kazandığı maçı Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da tribünden izledi

Bölgesel Amatör Lig’de 4.hafta mücadelesinde Karamürselspor sahasında oynadığı maçta Yuvacıkspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı lacivertliler 7.dakikada Ufuk Gülez’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada pozisyon aramaya devam eden Karamürselspor fırsatları değerlendiremedi. Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Yuvacıkspor'da bu devrede iki kez gole çok yaklaştı ancak değerlendiremedi. İBRAHİM FARKI İKİYE ÇIKARDI İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısında da golü bulan taraf Karamürselspor oldu. Sarı lacivertliler oyuna ikinci yarıda giren İbrahim Demirer’in kafayla attığı golle 2-0 öne geçti ve bu golle rahatladı. Maçın orta hakeminin büyük hatalarla damga vurduğu maçı Karamürselspor 2-0 kazandı ve sahadan 3 puanla ayrılarak şansını son maça taşıdı. Çarşamba gününü BAY olarak geçecek olan sarı lacivertliler Pazar günü deplasmanda Çilimli Belediyespor'u yenmesi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak. Yuvacıkspor ise Çarşamba günü evinde Çilimli Belediyespor'u ağırlayacak.   ATKISIYLA GELDİ Sarı lacivertlilerin sahasında oynadığı ve mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da tribünden takip etti. Maça atkısıyla gelen Başkan İsmail Yıldırım müsabaka başlamadan önce teknik direktör Cem Baki ve futbolcularla da sohbet etti. Başkan İsmail Yıldırım mücadeleyi İlçe Spor MüdürüÇetin Yıldız, efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı ve Karamürselspor yönetiminden bazı isimlerle izledi.
Karamürselspor'un sahasında oynadığı ve 2-0 kazandığı maçı Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da tribünden izledi

Bölgesel Amatör Lig’de 4.hafta mücadelesinde Karamürselspor sahasında oynadığı maçta Yuvacıkspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı lacivertliler 7.dakikada Ufuk Gülez’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonrada pozisyon aramaya devam eden Karamürselspor fırsatları değerlendiremedi. Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Yuvacıkspor'da bu devrede iki kez gole çok yaklaştı ancak değerlendiremedi.

İBRAHİM FARKI İKİYE ÇIKARDI
İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısında da golü bulan taraf Karamürselspor oldu. Sarı lacivertliler oyuna ikinci yarıda giren İbrahim Demirer’in kafayla attığı golle 2-0 öne geçti ve bu golle rahatladı. Maçın orta hakeminin büyük hatalarla damga vurduğu maçı Karamürselspor 2-0 kazandı ve sahadan 3 puanla ayrılarak şansını son maça taşıdı. Çarşamba gününü BAY olarak geçecek olan sarı lacivertliler Pazar günü deplasmanda Çilimli Belediyespor'u yenmesi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak. Yuvacıkspor ise Çarşamba günü evinde Çilimli Belediyespor'u ağırlayacak.

 

ATKISIYLA GELDİ

Sarı lacivertlilerin sahasında oynadığı ve mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da tribünden takip etti. Maça atkısıyla gelen Başkan İsmail Yıldırım müsabaka başlamadan önce teknik direktör Cem Baki ve futbolcularla da sohbet etti. Başkan İsmail Yıldırım mücadeleyi İlçe Spor MüdürüÇetin Yıldız, efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı ve Karamürselspor yönetiminden bazı isimlerle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.