KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

BİR YIL SONRA YİNE 1.LİGDEYİZ: 2-1

SPOR 16.05.2023 - 17:48, Güncelleme: 16.05.2023 - 17:48
 

BİR YIL SONRA YİNE 1.LİGDEYİZ: 2-1

Kocaelispor bir puan alsa şampiyon olacaktı ama 3 puan birden alarak işi garantiledi. İkinci sıradaki Buca İskenderun’u 3-2 yenip ikinciliği garantiledi. Kocaelispor direkt 1.Lig’e yükselirken, Buca yarı final oynayacak. Bu arada stada gelen Şırnak’taki şehit haberi herkesin moralini bozdu

Kocaelispor’da geçen haftaki Etismesgut Belediyespor maçının ilk 11’inde tek değişiklik yapıldı. Sakatlığını atlatan Okan Eken’in ilk 11'de yer alırken geçen hafta 11 başlayan Cengizhan Akgün yedek kulübesine çekildi. Temsilcimiz sahaya Gökhan. Mehmet Yılmaz, Yalçın, Diego, Alihan, Mert, İlyas Kubilay, Tayfun, Samet Ali ve Okan tertibi ile çıktı. GERİ DÖNDÜK Maça çok etkili başlayan ekibimiz 6.dakikada Samed Ali Kaya'nın harika golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran ekibimiz 2.gole Okan ve Samed Ali ile çok yaklaştı fakat sonuç alamadı. İlk yarının son dakikasında ise Kastamonuspor'un Kocaelispor kalesine çektiği ilk isabetli şu Gökhan Değirmenci'nin sağından filelere gitti. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ekibimiz aradığı golü 89.dakikada Mehmet Yılmaz'ın ayağından buldu. Maçta başka gol olmadı ve Kocaelispor Kastamonuspor'u 2-1 mağlup ederek TFF 2.ligde şampiyonluğunu ilan etti. Ekibimiz 1 yıl aradan sonra TFF 1.lige yükseldi.
Kocaelispor bir puan alsa şampiyon olacaktı ama 3 puan birden alarak işi garantiledi. İkinci sıradaki Buca İskenderun’u 3-2 yenip ikinciliği garantiledi. Kocaelispor direkt 1.Lig’e yükselirken, Buca yarı final oynayacak. Bu arada stada gelen Şırnak’taki şehit haberi herkesin moralini bozdu

Kocaelispor’da geçen haftaki Etismesgut Belediyespor maçının ilk 11’inde tek değişiklik yapıldı. Sakatlığını atlatan Okan Eken’in ilk 11'de yer alırken geçen hafta 11 başlayan Cengizhan Akgün yedek kulübesine çekildi. Temsilcimiz sahaya Gökhan. Mehmet Yılmaz, Yalçın, Diego, Alihan, Mert, İlyas Kubilay, Tayfun, Samet Ali ve Okan tertibi ile çıktı.

GERİ DÖNDÜK

Maça çok etkili başlayan ekibimiz 6.dakikada Samed Ali Kaya'nın harika golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran ekibimiz 2.gole Okan ve Samed Ali ile çok yaklaştı fakat sonuç alamadı. İlk yarının son dakikasında ise Kastamonuspor'un Kocaelispor kalesine çektiği ilk isabetli şu Gökhan Değirmenci'nin sağından filelere gitti. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ekibimiz aradığı golü 89.dakikada Mehmet Yılmaz'ın ayağından buldu. Maçta başka gol olmadı ve Kocaelispor Kastamonuspor'u 2-1 mağlup ederek TFF 2.ligde şampiyonluğunu ilan etti. Ekibimiz 1 yıl aradan sonra TFF 1.lige yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.