LASTİK İŞ yılbaşı

BUGÜNDEN YARINA ÖNLEM ALIN! METEOROLOJİ DUYURDU

YAŞAM 27.08.2023 - 16:41, Güncelleme: 27.08.2023 - 16:44
 

BUGÜNDEN YARINA ÖNLEM ALIN! METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 31 en düşük 22 derece olacak. Yarın ise Gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Yüksek nem ve sıcaklığın etkisinde kalan ilimizde yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bugün beklen en yüksek hava sıcaklık değeri 31 dereceyken en düşük sıcaklık derecesi ise 22 olacak. KOCAELİ'NDE BU HAFTA NASIL OLACAK? 28 Ağustos Pazartesi günü (yarın) en yüksek hava sıcaklık derecesinin 31 derece olması beklenirken, nem oranı ise yüzde 95. En düşük hava sıcaklık derecesi ise 21 derece olarak açıklandığı hava tahmin raporunda yarın yer yer sağanak yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 31 en düşük 22 derece olacak. Yarın ise Gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Yüksek nem ve sıcaklığın etkisinde kalan ilimizde yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bugün beklen en yüksek hava sıcaklık değeri 31 dereceyken en düşük sıcaklık derecesi ise 22 olacak.

KOCAELİ'NDE BU HAFTA NASIL OLACAK?

28 Ağustos Pazartesi günü (yarın) en yüksek hava sıcaklık derecesinin 31 derece olması beklenirken, nem oranı ise yüzde 95. En düşük hava sıcaklık derecesi ise 21 derece olarak açıklandığı hava tahmin raporunda yarın yer yer sağanak yağış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.