KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ÇESK SPORCULARI, MİLLİ TAKIM ADAY KAMPINA KATILMAYA HAK KAZANDI

SPOR 14.02.2022 - 15:16, Güncelleme: 14.02.2022 - 15:16
 

ÇESK SPORCULARI, MİLLİ TAKIM ADAY KAMPINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları Eymen Ata ve Beste Kun, mayıs ayında Mersin'de yapılacak olan milli takım aday kampına katılmaya hak kazandı.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları, 10-13 Şubat tarihleri arasında Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda 76 kulüp, 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Açık Su Kış Şampiyonası ve Milli takım seçme müsabakalarında başarı elde ettş. 11 yaş 1000 metre yarışlarında erkeklerde Eymen Ata, kızlarda Beste Kun Türkiye 5'incisi olarak mayıs ayında Mersin'de yapılacak olan milli takım aday kampına gitmeye hak kazandı. Öte yandan, 12-13 Şubat tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Gençler A ve B Karate Grup Şampiyonasında ÇESK sporcuları 3 altın ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya ile Çayırova'ya döndü.
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları Eymen Ata ve Beste Kun, mayıs ayında Mersin'de yapılacak olan milli takım aday kampına katılmaya hak kazandı.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları, 10-13 Şubat tarihleri arasında Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda 76 kulüp, 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Açık Su Kış Şampiyonası ve Milli takım seçme müsabakalarında başarı elde ettş. 11 yaş 1000 metre yarışlarında erkeklerde Eymen Ata, kızlarda Beste Kun Türkiye 5'incisi olarak mayıs ayında Mersin'de yapılacak olan milli takım aday kampına gitmeye hak kazandı.
Öte yandan, 12-13 Şubat tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Gençler A ve B Karate Grup Şampiyonasında ÇESK sporcuları 3 altın ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya ile Çayırova'ya döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.