KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

ÇETİNKAYA EREĞLİ ESNAFIYLA BİRLİKTE

SİYASET 10.02.2024 - 20:24, Güncelleme: 10.02.2024 - 20:24
 

ÇETİNKAYA EREĞLİ ESNAFIYLA BİRLİKTE

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcılığını yürütürken ilçe esnafına yakınlığı ile bilinen, esnafa kapısını her zaman açık tutan Mesut Çetinkaya, bugün Ereğli mahallesi esnafını gezdi. Çetinkaya ziyareti sırasında Ereğli esnafıyla hoş sohbet ederek sıkıntıları olup olmadığını sordu. Ereğli esnafı ve Ereğli Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz, Mesut Çetinkaya'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya'ya ziyaretleri sırasında parti yönetimi eşlik etti.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcılığını yürütürken ilçe esnafına yakınlığı ile bilinen, esnafa kapısını her zaman açık tutan Mesut Çetinkaya, bugün Ereğli mahallesi esnafını gezdi.
Çetinkaya ziyareti sırasında Ereğli esnafıyla hoş sohbet ederek sıkıntıları olup olmadığını sordu.
Ereğli esnafı ve Ereğli Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz, Mesut Çetinkaya'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.
Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya'ya ziyaretleri sırasında parti yönetimi eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.