LASTİK İŞ yılbaşı

ÇETİNKAYA, “HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

SİYASET 23.02.2024 - 11:36, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:36
 

ÇETİNKAYA, “HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla birlikte bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla birlikte bir araya geldi. Karamürsel’de hizmet ve eser siyaseti anlayışının devam edeceğini ve aldıkları bayrağı daha da yukarıya çıkarmak için çalışacaklarını belirten belirtti. Mevcut Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da buluşmaya katıldı, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.   DURMAK YOK, YOLA DEVAM Çetinkaya, “Adaylık başvurusu yaparak teveccüh gösteren ve mevcutta Belediye Meclis Üyeliği yapan tüm dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Cumhur ittifakımızın hizmet neferleri olarak, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin” dedi.
Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla birlikte bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri Adaylarıyla birlikte bir araya geldi. Karamürsel’de hizmet ve eser siyaseti anlayışının devam edeceğini ve aldıkları bayrağı daha da yukarıya çıkarmak için çalışacaklarını belirten belirtti. Mevcut Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da buluşmaya katıldı, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Çetinkaya, “Adaylık başvurusu yaparak teveccüh gösteren ve mevcutta Belediye Meclis Üyeliği yapan tüm dava ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Cumhur ittifakımızın hizmet neferleri olarak, birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.