LASTİK İŞ yılbaşı

GÖLCÜK'DE FACİADAN DÖNÜLDÜ

GÜNDEM 27.04.2024 - 09:44, Güncelleme: 27.04.2024 - 09:55
 

GÖLCÜK'DE FACİADAN DÖNÜLDÜ

Gölcük D-130 Karayolu Yalova İstikametine seyir halinde olan benzin yüklü tankerin sürücüsüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde araç refüjdeki demir korkuluklara çarparak karşı şeride geçti.

Alınan bilgiye göre Sürücü Halit TUNÇ sevk ve idaresindeki 16 BEK 750 plakalı çekici ve buna bağlı olan 16 V 7255 plakalı tanker römorku ile D130 karayolu üzerinden Karamürsel istikametine doğru seyir ederken gümüş büfe önüne geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuj üzerinden geçip karşı istikamete geçtikten sonra yaklaşık 131 metre ilerledikten sonra aracın ön kısımlarını şehit teğmen Kamuran ablak üst geçidin merdiven kısımlarına çarpması ve çarptıktan sonra çekiciye bağlı olan tanker kaldırım üzerinde park halinde bulunan 41 FC 533, 41 GH 020, 54 PJ 135 ve 41 AJP 459 plakalı araçların üzerine devrilmiş daha sonra tankere bağlı olan çekici tankerden ayrılarak yolun tekrar karşı istikametine geçerek karşı istikamette kaldırım üzerinde sol yan kısmına devrilerek durması sonucu 5 araçlı yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.  Kaza sonrası çekici sürücüsü Halit TUNÇ yaralanmış olup tedavisi Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde devam ediyor EVLER BOŞALTIDI Kaza sonrası Tankerin patlama ihtimaline karşı çevredeki evler boşaltıldı.     
Gölcük D-130 Karayolu Yalova İstikametine seyir halinde olan benzin yüklü tankerin sürücüsüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde araç refüjdeki demir korkuluklara çarparak karşı şeride geçti.

Alınan bilgiye göre Sürücü Halit TUNÇ sevk ve idaresindeki 16 BEK 750 plakalı çekici ve buna bağlı olan 16 V 7255 plakalı tanker römorku ile D130 karayolu üzerinden Karamürsel istikametine doğru seyir ederken gümüş büfe önüne geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuj üzerinden geçip karşı istikamete geçtikten sonra yaklaşık 131 metre ilerledikten sonra aracın ön kısımlarını şehit teğmen Kamuran ablak üst geçidin merdiven kısımlarına çarpması ve çarptıktan sonra çekiciye bağlı olan tanker kaldırım üzerinde park halinde bulunan 41 FC 533, 41 GH 020, 54 PJ 135 ve 41 AJP 459 plakalı araçların üzerine devrilmiş daha sonra tankere bağlı olan çekici tankerden ayrılarak yolun tekrar karşı istikametine geçerek karşı istikamette kaldırım üzerinde sol yan kısmına devrilerek durması sonucu 5 araçlı yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

  Kaza sonrası çekici sürücüsü Halit TUNÇ yaralanmış olup tedavisi Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde devam ediyor

EVLER BOŞALTIDI

Kaza sonrası Tankerin patlama ihtimaline karşı çevredeki evler boşaltıldı.

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.