LASTİK İŞ yılbaşı

ÇETİNKAYA, “KARAMÜRSEL İÇİN HAZIRIZ”

SİYASET 05.03.2024 - 11:57, Güncelleme: 05.03.2024 - 11:57
 

ÇETİNKAYA, “KARAMÜRSEL İÇİN HAZIRIZ”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’ya destek günden güne büyüyor. “Karamürsel için hazırız” diyen Çetinkaya, çalmadık kapı bırakmıyor.

KİMSEYİ UNUTMUYOR AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, 31 Mart Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi. Hergün onlarca haneyi ziyaret ederek yüzlerce vatandaş ile bir araya gelen Çetinkaya, kutsal topraklarda dönen vatandaşlarla hastaları da unutmuyor. AİLE MEMNUN OLDU Umre ziyaretini gerçekleştiren Osman Erol ve ailesini Akçat Mahallesindeki evinde ziyaret eden Mesut Çetinkaya, “Yapmış olduğunuz umre ziyaretlerini Rabbim kabul etsin” dedi. Erol ailesi ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti. HASTALARA ŞİFA DİLEDİ Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden eniştesi Ahmet Pınar ile Ali Doğrul’u da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aileler ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirterek Çetinkaya’ya seçim çalışmaların başarı diledi.  
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’ya destek günden güne büyüyor. “Karamürsel için hazırız” diyen Çetinkaya, çalmadık kapı bırakmıyor.

KİMSEYİ UNUTMUYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, 31 Mart Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi. Hergün onlarca haneyi ziyaret ederek yüzlerce vatandaş ile bir araya gelen Çetinkaya, kutsal topraklarda dönen vatandaşlarla hastaları da unutmuyor.

AİLE MEMNUN OLDU

Umre ziyaretini gerçekleştiren Osman Erol ve ailesini Akçat Mahallesindeki evinde ziyaret eden Mesut Çetinkaya, “Yapmış olduğunuz umre ziyaretlerini Rabbim kabul etsin” dedi. Erol ailesi ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti.

HASTALARA ŞİFA DİLEDİ

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden eniştesi Ahmet Pınar ile Ali Doğrul’u da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aileler ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirterek Çetinkaya’ya seçim çalışmaların başarı diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.