LASTİK İŞ yılbaşı

ÇETİNKAYA YORULMUYOR

SİYASET 06.03.2024 - 13:39, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:39
 

ÇETİNKAYA YORULMUYOR

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, kurum ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor, Karamürsel için yapacağı projelerini anlatıyor.

İNSANLAR MUTLU VE HUZURLU AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Her gün farklı bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek gençlerin sesine kulak verdi. Başkan Adayı Çetinkaya’nın ziyareti sırasında eğitimciler ve kurum yetkilileri, Karamürsel’in çok huzurlu bir ilçe olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. 24 SAAT YAŞAYAN İLÇE OLACAK Bir sonraki ziyaretini Karamürsel Orman İşletme Şefliği’ne gerçekleştiren Mesut Çetinkaya, “Karamürsel hem huzurun başkenti hem de bizim evimiz. Bizler de evimizi güzelleştirmek için yola çıktık. Tüm evlerimizde huzurun olmasını istiyoruz. Bunun için birlikte yaşadığımız bu güzel çevreye hizmet ve projeler kazandırmaya hazırız. Karamürsel 24 saat yaşayan yer olacak. Her yaştan insanımız için projeler üretip ilçemizi kalkındıracağız” dedi.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, kurum ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor, Karamürsel için yapacağı projelerini anlatıyor.

İNSANLAR MUTLU VE HUZURLU

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Her gün farklı bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek gençlerin sesine kulak verdi. Başkan Adayı Çetinkaya’nın ziyareti sırasında eğitimciler ve kurum yetkilileri, Karamürsel’in çok huzurlu bir ilçe olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

24 SAAT YAŞAYAN İLÇE OLACAK

Bir sonraki ziyaretini Karamürsel Orman İşletme Şefliği’ne gerçekleştiren Mesut Çetinkaya, “Karamürsel hem huzurun başkenti hem de bizim evimiz. Bizler de evimizi güzelleştirmek için yola çıktık. Tüm evlerimizde huzurun olmasını istiyoruz. Bunun için birlikte yaşadığımız bu güzel çevreye hizmet ve projeler kazandırmaya hazırız. Karamürsel 24 saat yaşayan yer olacak. Her yaştan insanımız için projeler üretip ilçemizi kalkındıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.