LASTİK İŞ yılbaşı

ÇETİNKAYA’YA İLGİ ÇOK YÜKSEK

SİYASET 13.03.2024 - 10:48, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:48
 

ÇETİNKAYA’YA İLGİ ÇOK YÜKSEK

Seçim çalışması kapsamında kahvehaneleri gezen Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, herkesle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çetinkaya’ya ilgi her zamanki gibi oldukça yüksekti.

TEK TEK SOHBET EDİYOR AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gece gündüz yorulmadan çalışmalarına devam ediyor. Mesut Çetinkaya ve ekibi, önceki akşam da ilçedeki kahvehaneleri ziyaret etti. Çetinkaya ziyaretleri sırasında vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet etti. “KİMSE ÜŞÜMESİN, UTANMASIN” Çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mesut Çetinkaya, “Benim tek davam milletimize, Karamürsel’imize hizmet etmek olacak. Karamürsel’de kimsenin aç yatağa girmesini istemiyorum. Karamürsel’de kimse odunu, kömürü ve doğalgazı olmadığı için üşümesin. Hiçbir çocuğumuz ayakkabısı, montu yırtıldı diye utanmasın. Bunların hepsini yapacak gücümüz var, sizlerin desteğiyle bu göreve talibim” dedi.
Seçim çalışması kapsamında kahvehaneleri gezen Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, herkesle tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çetinkaya’ya ilgi her zamanki gibi oldukça yüksekti.

TEK TEK SOHBET EDİYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gece gündüz yorulmadan çalışmalarına devam ediyor. Mesut Çetinkaya ve ekibi, önceki akşam da ilçedeki kahvehaneleri ziyaret etti. Çetinkaya ziyaretleri sırasında vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet etti.

“KİMSE ÜŞÜMESİN, UTANMASIN”

Çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mesut Çetinkaya, “Benim tek davam milletimize, Karamürsel’imize hizmet etmek olacak. Karamürsel’de kimsenin aç yatağa girmesini istemiyorum. Karamürsel’de kimse odunu, kömürü ve doğalgazı olmadığı için üşümesin. Hiçbir çocuğumuz ayakkabısı, montu yırtıldı diye utanmasın. Bunların hepsini yapacak gücümüz var, sizlerin desteğiyle bu göreve talibim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.