KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

CHP DE ÖN SEÇİM GÜNÜ !4 ADAY YARIŞIYOR

SİYASET 21.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 21.01.2024 - 09:48
 

CHP DE ÖN SEÇİM GÜNÜ !4 ADAY YARIŞIYOR

CHP alınan ön seçim kararının ardından üyeler bugün sandık başına gidiyor. Bugün İzmit Ulugazi İlköğretim okulunda oy kullanacak olan üyeler Sabah erken saatlerde oylarını kullanamaya başladı. 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçim saat 08.00 ‘da başladı 17.00’da sona erecek.

OYLAR SEÇİM SONU SAYILACAK Seçimde Fatma Kaplan Hürriyet, Hakan Tanta, Emre Andız ve Hüseyin Erol sandıktan çıkmak için yarışacak. 20 sandıkta 348 üye oy kullanacak, her bir sandıkta ise aday adayları için birer temsilci bulunuyor. 17.00 da son bulan oy kullanma işleminin ardından oylar seçimin bitimde sayılmaya başlanacak ve aday belirlenmiş olacak. Seçim koordinasyonu ise CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek tarafından yapılacak.   “10 YIL SONRA ÖN SEÇİM YAPILIYOR” Ön seçime dair konuşan Hakan Tanta, “Ön seçim için heyecanlıyız. Örgüt denetiminde ön seçim olduğu için daha da heyecanlıyız. 10 yıl sonra bir ön seçim yapılıyor. Bütün aday adaylarına arkadaşlarıma başarılar diliyorum"   “PAZARTESİDEN İTİBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ” Emre Andız, "Uzun yıllar sonra ön seçim yapılması heyecan verici. Demokrasiye tüm üyelerimizin katkı sunduğu bir ortamda adayın belirleneceği bir süreç yaşıyoruz. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı duyup pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacağız"   “10 YIL SONRA GÜZEL BİR HEYECAN” Fatma Kaplan Hürriyet, “Ön seçimimiz hayırlı olsun güzel bir heyecan 10 yıl sonra güzel bir heyecan. Bu heyecanlar güzeldir, ön seçim iyidir ve kazandırır. Ben de istemiştim zaten .Bu ön seçim süreci hem partilerin kendini iyi hissetmesi, motivasyon sağlaması hem de sürecin içine katkı sunmasıyla alakalı çok kıymetliydi. Doğru bir karardı. Kırmadan dökmeden güzelliklerle sonuçlansın”   “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM” Hüseyin Erol, CHP İzmit İlçe Örgütü olarak bugün bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Güzel bir seçim geçiyor, sonuna kadar da böyle geçeceğine inanıyorum. 7-8 saat sonra sonucu açıklanacak. Sonucun partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”    
CHP alınan ön seçim kararının ardından üyeler bugün sandık başına gidiyor. Bugün İzmit Ulugazi İlköğretim okulunda oy kullanacak olan üyeler Sabah erken saatlerde oylarını kullanamaya başladı. 7 bin 369 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçim saat 08.00 ‘da başladı 17.00’da sona erecek.

OYLAR SEÇİM SONU SAYILACAK

Seçimde Fatma Kaplan Hürriyet, Hakan Tanta, Emre Andız ve Hüseyin Erol sandıktan çıkmak için yarışacak. 20 sandıkta 348 üye oy kullanacak, her bir sandıkta ise aday adayları için birer temsilci bulunuyor. 17.00 da son bulan oy kullanma işleminin ardından oylar seçimin bitimde sayılmaya başlanacak ve aday belirlenmiş olacak. Seçim koordinasyonu ise CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek tarafından yapılacak.

 

“10 YIL SONRA ÖN SEÇİM YAPILIYOR”

Ön seçime dair konuşan Hakan Tanta, “Ön seçim için heyecanlıyız. Örgüt denetiminde ön seçim olduğu için daha da heyecanlıyız. 10 yıl sonra bir ön seçim yapılıyor. Bütün aday adaylarına arkadaşlarıma başarılar diliyorum"

 

“PAZARTESİDEN İTİBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

Emre Andız, "Uzun yıllar sonra ön seçim yapılması heyecan verici. Demokrasiye tüm üyelerimizin katkı sunduğu bir ortamda adayın belirleneceği bir süreç yaşıyoruz. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz saygı duyup pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacağız"

 

“10 YIL SONRA GÜZEL BİR HEYECAN”

Fatma Kaplan Hürriyet, “Ön seçimimiz hayırlı olsun güzel bir heyecan 10 yıl sonra güzel bir heyecan. Bu heyecanlar güzeldir, ön seçim iyidir ve kazandırır. Ben de istemiştim zaten .Bu ön seçim süreci hem partilerin kendini iyi hissetmesi, motivasyon sağlaması hem de sürecin içine katkı sunmasıyla alakalı çok kıymetliydi. Doğru bir karardı. Kırmadan dökmeden güzelliklerle sonuçlansın”

 

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Hüseyin Erol, CHP İzmit İlçe Örgütü olarak bugün bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Güzel bir seçim geçiyor, sonuna kadar da böyle geçeceğine inanıyorum. 7-8 saat sonra sonucu açıklanacak. Sonucun partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.