CHP DERİNCE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

DERİNCE 24.03.2022 - 01:17, Güncelleme: 24.03.2022 - 08:31
 

CHP DERİNCE'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’tan boş kalan koltuğa ilçe yönetimi tarafından oy birliği ile seçilen Elvan Sarım getirildi.

YENİ BAŞKAN ELVAN SARIM  Haberi duyuran Birkan Koçak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;”Gençlik kollarından beri beraber yol yürüdüğüm, hep yanımda yer alan, yola çıktıklarını yolda satmayan adam gibi adam Elvan Sarım kardeşim Derince İlçemizin yeni ilçe Başkanı olarak oy birliği ile seçilmiştir. Yolun açık olsun başkanım. Her daim yanındayız.” GENEL MERKEZ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINMIŞTI Hakkında çıkan taciz iddialarıyla gündeme gelen eski Başkan Birkan Koçak, CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün görevden alınmıştı. 
CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’tan boş kalan koltuğa ilçe yönetimi tarafından oy birliği ile seçilen Elvan Sarım getirildi.

Son dakika yeni haberleri">YENİ Son dakika başkan haberleri">BAŞKAN  ELVAN SARIM 

Haberi duyuran Birkan Koçak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;”Gençlik kollarından beri beraber yol yürüdüğüm, hep yanımda yer alan, yola çıktıklarını yolda satmayan adam gibi adam Elvan Sarım kardeşim Derince İlçemizin yeni ilçe Başkanı olarak oy birliği ile seçilmiştir. Yolun açık olsun başkanım. Her daim yanındayız.”

Son dakika genel haberleri">GENEL MERKEZ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINMIŞTI

Hakkında çıkan taciz iddialarıyla gündeme gelen eski Başkan Birkan Koçak, CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün görevden alınmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.