LASTİK İŞ yılbaşı

CHP’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASOY BİLGİN OLDU

SİYASET 02.02.2024 - 22:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 22:07
 

CHP’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASOY BİLGİN OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en merak edilen Büyükşehir adayı kesinleşti. CHP’den Büyükşehir’e Atasoy Bilgin aday oldu.

Yerel seçime çok az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne kimi aday göstereceği merak konusuydu. Söylentiler arasında Mustafa Sarıgl ve Atasoy Bilgin’in olması kafaları bir hayli karıştırmıştı. Geçtiğimiz günlerde de CHP’nin Büyükşehir’e Atasoy  Bilgin’i aday göstereceği gündeme düşmüş ve çok konuşulmuştu. Sarıgül mü Atasoy mu diye uzun süre düşünen CHP, sonunda Atasoy’da karar kıldı. Yapılan parti meclisinin ardından eski İlçe Başkanı olan Atasoy Bilgin, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.   ATASOY BİLGİN KİMDİR? Atasoy Bilgin, 1974 yılında Kırşehir'de doğmuştur. Baba tarafı aslen Artvinli olan Atasoy Bilgin, 1991'den bu yana Derince’de yaşamaktadır. Bilgin, Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü başarıyla tamamlamıştır. Halen Derince’de mesleğini yapan Atasoy Bilgin'in CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor. Bilgin, CHP’den aday adaylığı için başvurusunu yapmıştır.  2004-2010 yılları arasında ise CHP ilçe başkanlığı yapan Bilgin, ardından hep CHP içinde aktif bir rol oynamıştır. 2023'ün eylül ayında tekrar CHP ilçe başkanı seçilmiştir.   
Cumhuriyet Halk Partisi’nin en merak edilen Büyükşehir adayı kesinleşti. CHP’den Büyükşehir’e Atasoy Bilgin aday oldu.

Yerel seçime çok az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne kimi aday göstereceği merak konusuydu. Söylentiler arasında Mustafa Sarıgl ve Atasoy Bilgin’in olması kafaları bir hayli karıştırmıştı. Geçtiğimiz günlerde de CHP’nin Büyükşehir’e Atasoy  Bilgin’i aday göstereceği gündeme düşmüş ve çok konuşulmuştu. Sarıgül mü Atasoy mu diye uzun süre düşünen CHP, sonunda Atasoy’da karar kıldı. Yapılan parti meclisinin ardından eski İlçe Başkanı olan Atasoy Bilgin, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

 

ATASOY BİLGİN KİMDİR?

Atasoy Bilgin, 1974 yılında Kırşehir'de doğmuştur. Baba tarafı aslen Artvinli olan Atasoy Bilgin, 1991'den bu yana Derince’de yaşamaktadır. Bilgin, Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü başarıyla tamamlamıştır. Halen Derince’de mesleğini yapan Atasoy Bilgin'in CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.

Bilgin, CHP’den aday adaylığı için başvurusunu yapmıştır.  2004-2010 yılları arasında ise CHP ilçe başkanlığı yapan Bilgin, ardından hep CHP içinde aktif bir rol oynamıştır. 2023'ün eylül ayında tekrar CHP ilçe başkanı seçilmiştir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.