LASTİK İŞ yılbaşı

ÇINAR ÇOUK EVİ'NDE DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ FARKINDALIĞI

İZMİT 11.10.2022 - 12:39, Güncelleme: 11.10.2022 - 12:39
 

ÇINAR ÇOUK EVİ'NDE DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ FARKINDALIĞI

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nin minikleri 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği farkındalık etkinliğiyle kız çocuklarının diledikleri tüm alanlarda başarılı olabileceklerini gösterdi

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nin minik kız çocukları 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir farkındalık etkinliğine imza attı. Kız çocuklarının istedikleri bütün alanlarda başarılı olabileceğine dikkat çeken minikler tarihte iz bırakan önemli kadın figürleri canlandırdılar. Yapılan etkinlik ile kız çocuklarının cinsiyetlerinden dolayı maruz kaldıkları eşitsizlik konusunda farkındalığın arttırılması amaçladı.   KADINLAR HER ALANDA Minikler, tek dereceli seçim sistemiyle seçilen Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ı, ünlü ressam Frida Kahlo’yu, Nobel Ödülü alan ilk kadın Fransız fizikçi ve kimyager Marie Skłodowska Curie, Cumhuriyet tarihinin ilk kadın öğretmenlerinden Refet Angın’ı canlandırdılar. Ayrıca minikler simitçi ve inşaat mühendisi karakterine girerek kadınların da iş hayatının her alanında olabileceğini gösterdiler.
İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nin minikleri 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği farkındalık etkinliğiyle kız çocuklarının diledikleri tüm alanlarda başarılı olabileceklerini gösterdi

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nin minik kız çocukları 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir farkındalık etkinliğine imza attı. Kız çocuklarının istedikleri bütün alanlarda başarılı olabileceğine dikkat çeken minikler tarihte iz bırakan önemli kadın figürleri canlandırdılar. Yapılan etkinlik ile kız çocuklarının cinsiyetlerinden dolayı maruz kaldıkları eşitsizlik konusunda farkındalığın arttırılması amaçladı.  

KADINLAR HER ALANDA
Minikler, tek dereceli seçim sistemiyle seçilen Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ı, ünlü ressam Frida Kahlo’yu, Nobel Ödülü alan ilk kadın Fransız fizikçi ve kimyager Marie Skłodowska Curie, Cumhuriyet tarihinin ilk kadın öğretmenlerinden Refet Angın’ı canlandırdılar. Ayrıca minikler simitçi ve inşaat mühendisi karakterine girerek kadınların da iş hayatının her alanında olabileceğini gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.