LASTİK İŞ yılbaşı

ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENİYOR

GÜNDEM 11.05.2023 - 15:27, Güncelleme: 12.05.2023 - 23:04
 

ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENİYOR

Karayolları trafik haftası kapsamında Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte okul öğrencilere ilçe trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Muhammet Emin Demir tarafından Karayolları trafik bilgilendirme yapıldı.

Karayolları trafik haftası kapsamında Kocaeli Gölcük İlçesi Anıtpark’ta Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi tarafından etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Karayolları trafik haftası kapsamında öğrencilere bilgilendirme yapan ilçe trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Muhammet Emin Demir; “öncelikle trafikle ilgili kullandıkları araç ve gereçleri nasıl kullandıklarını anlatıp tanıttıktan sonra araçlara bindikten sonra ilk olarak emniyet kemerinin bağlanmasını önemlidir. Alkol alan sürücüler direksiyondan uzak olmaları gerekir. Yayalar yolun karşısına geçmesi için alt ve üst geçitlerinin kullanması gerekir” dedi. bu açıklamaların ardından sonra öğrencilerle birlikte yolda araçları durdurarak sürücülere öğrenciler tarafından broşürler dağıtıldı. Ardından emniyet tarafında Anıtpark’ta kurulan resim sergisi gezildikten sonra etkinlik son buldu. FAHRİ HANER
Karayolları trafik haftası kapsamında Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte okul öğrencilere ilçe trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Muhammet Emin Demir tarafından Karayolları trafik bilgilendirme yapıldı.

Karayolları trafik haftası kapsamında Kocaeli Gölcük İlçesi Anıtpark’ta Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi tarafından etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Emniyet Müdürü Veli Şengül, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Karayolları trafik haftası kapsamında öğrencilere bilgilendirme yapan ilçe trafik Denetleme Tescil Büro Amiri Muhammet Emin Demir; “öncelikle trafikle ilgili kullandıkları araç ve gereçleri nasıl kullandıklarını anlatıp tanıttıktan sonra araçlara bindikten sonra ilk olarak emniyet kemerinin bağlanmasını önemlidir. Alkol alan sürücüler direksiyondan uzak olmaları gerekir. Yayalar yolun karşısına geçmesi için alt ve üst geçitlerinin kullanması gerekir” dedi. bu açıklamaların ardından sonra öğrencilerle birlikte yolda araçları durdurarak sürücülere öğrenciler tarafından broşürler dağıtıldı. Ardından emniyet tarafında Anıtpark’ta kurulan resim sergisi gezildikten sonra etkinlik son buldu.

FAHRİ HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.