LASTİK İŞ yılbaşı

CUMHUR İTTİFAKI 31 MART’IN PROVASINI ÇİFLİK’TE YAPTI

SİYASET 24.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 24.03.2024 - 12:44
 

CUMHUR İTTİFAKI 31 MART’IN PROVASINI ÇİFLİK’TE YAPTI

Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Çiftlik Mahallesi’nde bir araya geldiği coşkulu hemşehrileri ile adeta 31 Mart akşamı zaferinin provasını yaptı.

Cumhur İttifakı, 31 Mart gecesi Gölcük’te kutlayacağı zaferin provasını Çiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Çiftlik Mahallesi’nde hemşehrileri tarafından coşku ile karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ile birlikte Çiftliklilerle buluşan Sezer, kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.   PROJELERİMİZ HAZIR Yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerle Gölcük’ün gelişmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Sezer, “Çiftlik’e yeni bir sosyal alan, ticari alan, otopark ve parkı içinde bulunduran bir projeyi hayata geçireceğiz. İhsaniye Ulu Cami ile Gölcük Emniyet Müdürlüğü arasındaki Gölcük Belediyesi’ne ait alanda; bir kısmı park, diğer kısmı; kapalı otopark, zemin kat ticari dükkânlar, üst katta sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı birimler yer alacak” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Çiftlik Mahallesi’nde bir araya geldiği coşkulu hemşehrileri ile adeta 31 Mart akşamı zaferinin provasını yaptı.

Cumhur İttifakı, 31 Mart gecesi Gölcük’te kutlayacağı zaferin provasını Çiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Çiftlik Mahallesi’nde hemşehrileri tarafından coşku ile karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ile birlikte Çiftliklilerle buluşan Sezer, kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

 

PROJELERİMİZ HAZIR

Yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerle Gölcük’ün gelişmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Sezer, “Çiftlik’e yeni bir sosyal alan, ticari alan, otopark ve parkı içinde bulunduran bir projeyi hayata geçireceğiz. İhsaniye Ulu Cami ile Gölcük Emniyet Müdürlüğü arasındaki Gölcük Belediyesi’ne ait alanda; bir kısmı park, diğer kısmı; kapalı otopark, zemin kat ticari dükkânlar, üst katta sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı birimler yer alacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.