LASTİK İŞ yılbaşı

DOĞALGAZI AÇIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ !

KARAMÜRSEL 01.02.2022 - 00:34, Güncelleme: 01.02.2022 - 00:41
 

DOĞALGAZI AÇIP İNTİHAR ETMEK İSTEDİ !

Karamürsel de bu akşam doğalgaz ile bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Karamürsel merkez Kent Konut evlerinde ikamet eden 43 yaşındaki M.O. dairesinde bu akşam saat 22.00 sıralarında doğalgazı açarak intihar girişiminde bulundu. Komşuları tarafından doğalgaz kokusu duyulması üzerine polis, itfaiye ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri savcılık tarafından izin alındıktan sonra daire kapısını kırarak içeri girdiler.  Daire içerisinde intihar girişiminde bulunan M.O.ı sağ olarak buldular ve dışarıya çıkardılar. Evi havalandırarak, doğalgaz vanalarını kapattılar. 112 sağlık ekipleri tarafından intihar girişimde bulunan M.O. Karamürsel Devlet Hastanesine sevk edildi.    
Karamürsel de bu akşam doğalgaz ile bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Karamürsel merkez Kent Konut evlerinde ikamet eden 43 yaşındaki M.O. dairesinde bu akşam saat 22.00 sıralarında doğalgazı açarak intihar girişiminde bulundu.

Komşuları tarafından doğalgaz kokusu duyulması üzerine polis, itfaiye ve ambulansa haber verildi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri savcılık tarafından izin alındıktan sonra daire kapısını kırarak içeri girdiler.

 Daire içerisinde intihar girişiminde bulunan M.O.ı sağ olarak buldular ve dışarıya çıkardılar. Evi havalandırarak, doğalgaz vanalarını kapattılar.

112 sağlık ekipleri tarafından intihar girişimde bulunan M.O. Karamürsel Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.