KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

DOWN KAFE'DE MÜZİK VE EĞLENCE BİR ARADAYDI

YAŞAM 17.03.2022 - 10:35, Güncelleme: 17.03.2022 - 10:35
 

DOWN KAFE'DE MÜZİK VE EĞLENCE BİR ARADAYDI

Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, İzmit Belediyesi Down Kafe’yi ziyaret etti

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Down Kafe, bugün Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini konuk etti. Down Kafe’ye gelerek faaliyetleri yerinde görme fırsatı yakalayan öğrenciler, düzenlenen müzik etkinlikleri ile de keyifli bir günü geride bıraktı.    KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER  Gerçekleştirilen müzik etkinliğinde, öğrenciler ve Down Kafe’de çalışan çocuklar, birlikte şarkılar söyleyerek dans ettiler. Oldukça keyifli bir günü geride bırakan öğrenciler ve öğretmenleri İzmit Belediyesine ve Down Kafe çalışanlarına teşekkür etti.
Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, İzmit Belediyesi Down Kafe’yi ziyaret etti

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Down Kafe, bugün Yuvacık Levent Kırca-Oya Başar Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini konuk etti. Down Kafe’ye gelerek faaliyetleri yerinde görme fırsatı yakalayan öğrenciler, düzenlenen müzik etkinlikleri ile de keyifli bir günü geride bıraktı. 

 

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER 

Gerçekleştirilen müzik etkinliğinde, öğrenciler ve Down Kafe’de çalışan çocuklar, birlikte şarkılar söyleyerek dans ettiler. Oldukça keyifli bir günü geride bırakan öğrenciler ve öğretmenleri İzmit Belediyesine ve Down Kafe çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.