LASTİK İŞ yılbaşı

DR. MUSA ÇALLI KARAMÜRSEL İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

SAĞLIK 20.02.2024 - 14:01, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:01
 

DR. MUSA ÇALLI KARAMÜRSEL İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Musa Çallı bugün düzenlenen tören ile görevine başladı.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ilimiz sağlık yöneticileri katılım sağladı. Yeni görevleri nedeniyle Dr. Musa Çallı’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ileterek çiçek takdiminde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Düzenlenen törene İl Sağlık Müdürlüğümüzde görevli Başkanlar; Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Dr. Şeref Kasımoğlu, Mustafa Tekin, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Zeliha Yeğin, Dr. İrfan Kaynar ve  Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de katılım sağladı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Karamürsel ilçemiz sağlık hizmetleri konusunda güçlü bir ilçemiz. İlçe Sağlık Müdürümüz olarak göreve başlayan Dr. Musa Çallı'nın da bu hizmetleri çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminiz. Ekibimle beraber kendisinin her zaman yanındayız. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Dr. Musa Çallı ise yeni görevi nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek kendisini bu göreve layık gören Sağlık Bakanlığımızın yetkililerine,  İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a  ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti. Dr. Musa Çallı Kimdir? 1991 Zonguldak doğumlu Dr. Musa Çallı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.  Daha önce Pamukova Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi ve Pamukova İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.
Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Musa Çallı bugün düzenlenen tören ile görevine başladı.

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ilimiz sağlık yöneticileri katılım sağladı.

Yeni görevleri nedeniyle Dr. Musa Çallı’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ileterek çiçek takdiminde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Düzenlenen törene İl Sağlık Müdürlüğümüzde görevli Başkanlar; Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Dr. Şeref Kasımoğlu, Mustafa Tekin, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Zeliha Yeğin, Dr. İrfan Kaynar ve  Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de katılım sağladı.

Törende konuşan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Karamürsel ilçemiz sağlık hizmetleri konusunda güçlü bir ilçemiz. İlçe Sağlık Müdürümüz olarak göreve başlayan Dr. Musa Çallı'nın da bu hizmetleri çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminiz. Ekibimle beraber kendisinin her zaman yanındayız. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Dr. Musa Çallı ise yeni görevi nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek kendisini bu göreve layık gören Sağlık Bakanlığımızın yetkililerine,  İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a  ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti.

Dr. Musa Çallı Kimdir?
1991 Zonguldak doğumlu Dr. Musa Çallı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.  Daha önce Pamukova Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi ve Pamukova İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.