LASTİK İŞ yılbaşı

Dr.SAİM TOKER VEFAT ETTİ

KOCAELİ 01.11.2021 - 11:17, Güncelleme: 01.11.2021 - 11:17
 

Dr.SAİM TOKER VEFAT ETTİ

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Saim Toker, hayatını kaybetti

Geçtiğimiz sene Aralık ayında vefat eden  Dr Hatice Toker'in eşi, Burak ve Barlas Toker'in babaları Saim Toker 'in (70), geçtiğimiz Ekim ayında Özel Marmara Hastanesinden emekli olduğu ve bir süredir hastanede gırtlak kanseri sebebiyle tedavi gördüğü biliniyordu. Toker'in gece aniden rahatsızlanarak doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi. Toker'in cenazesi bugün  Yeni Cuma Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Kent Mezarlığında toprağa verilecek. 
Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Saim Toker, hayatını kaybetti

Geçtiğimiz sene Aralık ayında vefat eden  Dr Hatice Toker'in eşi, Burak ve Barlas Toker'in babaları Saim Toker 'in (70), geçtiğimiz Ekim ayında Özel Marmara Hastanesinden emekli olduğu ve bir süredir hastanede gırtlak kanseri sebebiyle tedavi gördüğü biliniyordu.

Toker'in gece aniden rahatsızlanarak doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi. Toker'in cenazesi bugün  Yeni Cuma Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Kent Mezarlığında toprağa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.