LASTİK İŞ yılbaşı

EFSANE AYDIN DEMİR YAŞAMINI YİTİRDİ

YAŞAM 06.02.2024 - 11:24, Güncelleme: 06.02.2024 - 11:24
 

EFSANE AYDIN DEMİR YAŞAMINI YİTİRDİ

Dünyanın tanıdığı Karamürselli başpehlivan ve altın kemer sahibi Aydın Demir vefat etti

Başpehlivan ve Altınkemer sahibi Aydın Demir vefat etti. O yaşayan bir efsaneydi. Rekortmen Ahmet Taşçı’nın ustasıydı Aydın Demir… 1976-77-78’de üst üste Kırkpınar başpehlivanı olarak Karamürsel’e altın kemeri getirmiş ve ünlü Altınkemer Restoranı da marka yapmıştı. Son çıraklarından Şener Sar’ın ziyaretiyle hayli mutlu olan efsane pehlivanımız, zorlu hastalığa direndi ama sonunda Hakk’ın rahmetine kavuştu, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Gazanfer Bilge’nin yanına gitti. Dünyanın tanıdığı Karamürselli başpehlivan ve altın kemer sahibi Aydın Demir’in cenazesi dün (6 Şubat Salı günü) ikindi namazında Kayacık Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.
Dünyanın tanıdığı Karamürselli başpehlivan ve altın kemer sahibi Aydın Demir vefat etti

Başpehlivan ve Altınkemer sahibi Aydın Demir vefat etti. O yaşayan bir efsaneydi. Rekortmen Ahmet Taşçı’nın ustasıydı Aydın Demir… 1976-77-78’de üst üste Kırkpınar başpehlivanı olarak Karamürsel’e altın kemeri getirmiş ve ünlü Altınkemer Restoranı da marka yapmıştı.

Son çıraklarından Şener Sar’ın ziyaretiyle hayli mutlu olan efsane pehlivanımız, zorlu hastalığa direndi ama sonunda Hakk’ın rahmetine kavuştu, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Gazanfer Bilge’nin yanına gitti.

Dünyanın tanıdığı Karamürselli başpehlivan ve altın kemer sahibi Aydın Demir’in cenazesi dün (6 Şubat Salı günü) ikindi namazında Kayacık Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.