LASTİK İŞ yılbaşı

EKİPLER SAHADA ÇALIŞIYOR

YAŞAM 18.11.2023 - 21:48, Güncelleme: 18.11.2023 - 21:48
 

EKİPLER SAHADA ÇALIŞIYOR

Yoğun yağış ve fırtınanın şehrimizi etkisi altına almaya başladığı andan itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriherhangi bir olumsuzluk meydana gelmemesi için yoğun mesai harcıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medy üzerinden yaptığı açıklamada ; Ekiplerimiz, şehrimizde oluşabilecek su ve sel baskınlarını önlemek için alçak kesimlerde gerekli tedbirleri alırken, aynı zamanda yüksek kesimlerde kar yağışına karşı da yolları gece gündüz açık tutmak için çalışıyorlar. İSU, İtfaiye, Fen İşleri, Park ve Bahçe, Zabıta birimlerimiz, 7/24 esasıyla koordineli bir şekilde çalışma içinde. İletişim kanallarımız açık herhangi bir olumsuzluğa karşı #Büyükşehir153 Çağrı Merkezimizi arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.
Yoğun yağış ve fırtınanın şehrimizi etkisi altına almaya başladığı andan itibaren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriherhangi bir olumsuzluk meydana gelmemesi için yoğun mesai harcıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medy üzerinden yaptığı açıklamada ; Ekiplerimiz, şehrimizde oluşabilecek su ve sel baskınlarını önlemek için alçak kesimlerde gerekli tedbirleri alırken, aynı zamanda yüksek kesimlerde kar yağışına karşı da yolları gece gündüz açık tutmak için çalışıyorlar.
İSU, İtfaiye, Fen İşleri, Park ve Bahçe, Zabıta birimlerimiz, 7/24 esasıyla koordineli bir şekilde çalışma içinde.
İletişim kanallarımız açık herhangi bir olumsuzluğa karşı #Büyükşehir153
Çağrı Merkezimizi arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.