LASTİK İŞ yılbaşı

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

EKONOMİ 01.04.2024 - 22:41, Güncelleme: 01.04.2024 - 22:41
 

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinde ödemeler başlıyor. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı için takvim paylaşıldı. Maaş ödeme tarihlerine göre belirlenen bayram ikramiyeleri ödemeleri için 4 gün belirlendi.

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri başlıyor. Ramazan Bayramı için bu yıl 3 bin lira ödenecek ikramiyelerde ödeme takvimi belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı için ödemelerde 4 ayrı tarih belirlendi. Maaşların yatırıldığı tarihe göre belirlenen emekli ikramiyesi ödeme takvimi 2 Nisan Salı günü başlıyor.   SSK, BAĞ-KUR VE EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli ikramiyesi ödeme günlerini duyurdu. 4A, 4B ve 4C yani SSK, Bağkur ve memur emeklisinin bayram ödemeleri maaşlarının ödendiği takvime göre yapılacak.   SSK EMEKLİSİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ SSK 4A kapsamında gelir ve aylık alanlardan, maaş ödemeleri her ayın 17 veya 18 olanlara 2 Nisan’da, 19, 20,21,22 olanlara 3 Nisan’da ve 23, 24, 25, 26 olanlara 4 Nisan’da ödemeleri yapılacak.   BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların ödemelerinin tamamı aynı gün yatırılacak. 4B Bağ-Kur emeklileri, bayram ikramiyelerini 5 Nisan’da alabilirler. EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ Emekli Sandığı emeklisi olup maaş ödemelerini her ayın 1’i ve 2’sinde alanlara 2 Nisan tarihinde, 3, 4 ve 5 olanlara ise 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.
Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinde ödemeler başlıyor. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı için takvim paylaşıldı. Maaş ödeme tarihlerine göre belirlenen bayram ikramiyeleri ödemeleri için 4 gün belirlendi.

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri başlıyor. Ramazan Bayramı için bu yıl 3 bin lira ödenecek ikramiyelerde ödeme takvimi belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı için ödemelerde 4 ayrı tarih belirlendi. Maaşların yatırıldığı tarihe göre belirlenen emekli ikramiyesi ödeme takvimi 2 Nisan Salı günü başlıyor.

 

SSK, BAĞ-KUR VE EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli ikramiyesi ödeme günlerini duyurdu. 4A, 4B ve 4C yani SSK, Bağkur ve memur emeklisinin bayram ödemeleri maaşlarının ödendiği takvime göre yapılacak.

 

SSK EMEKLİSİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ
SSK 4A kapsamında gelir ve aylık alanlardan, maaş ödemeleri her ayın 17 veya 18 olanlara 2 Nisan’da, 19, 20,21,22 olanlara 3 Nisan’da ve 23, 24, 25, 26 olanlara 4 Nisan’da ödemeleri yapılacak.

 

BAĞ-KUR EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ
Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların ödemelerinin tamamı aynı gün yatırılacak. 4B Bağ-Kur emeklileri, bayram ikramiyelerini 5 Nisan’da alabilirler.

EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ
Emekli Sandığı emeklisi olup maaş ödemelerini her ayın 1’i ve 2’sinde alanlara 2 Nisan tarihinde, 3, 4 ve 5 olanlara ise 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.