KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

EMEKLİLER BU HABERİ BEKLİYOR EN DÜŞÜK MAAŞ NE KADAR OLACAK ?

EKONOMİ 13.12.2022 - 22:17, Güncelleme: 13.12.2022 - 23:26
 

EMEKLİLER BU HABERİ BEKLİYOR EN DÜŞÜK MAAŞ NE KADAR OLACAK ?

Emekli aylığı ve memur maaşlarına zam geliyor! Oranlar açıklandı, görülmemiş rakam

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Aralık verileri ile netleşecek olan zam oranları için gözler yıl sonuna çevrildi. Milyonlarca emekli ve memurun yakından takip ettiği memur maaş zammında 5 aylık oranın netleşmesiyle memur maaşı hesaplamaları artış gösterdi. Peki, kasım ayı enflasyon farkı ile en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte merak edilenler... Emekli aylığı ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşlarına gelebilecek zam oranı tek tek açıklandı.   ENFLASYON FARKI İLE EMEKLİ MAAŞI ZAMMI GELİŞMELERİ En son kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon Kasım ayında yüzde 2,88 artarken yıllık bazda yüzde 84,39 oldu. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 14,04 oldu.   EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL OLACAK? Temmuz ayında gelen zam sonrasında en düşük emekli maaşı 3500 TL olmuştu. Ocak ayında emekli zammı yüzde olursa en düşük emekli maaşı 4550 TL'ye yükselecek.
Emekli aylığı ve memur maaşlarına zam geliyor! Oranlar açıklandı, görülmemiş rakam

Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Aralık verileri ile netleşecek olan zam oranları için gözler yıl sonuna çevrildi. Milyonlarca emekli ve memurun yakından takip ettiği memur maaş zammında 5 aylık oranın netleşmesiyle memur maaşı hesaplamaları artış gösterdi. Peki, kasım ayı enflasyon farkı ile en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte merak edilenler...


Emekli aylığı ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşlarına gelebilecek zam oranı tek tek açıklandı.

 

ENFLASYON FARKI İLE EMEKLİ MAAŞI ZAMMI GELİŞMELERİ
En son kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon Kasım ayında yüzde 2,88 artark en yıllık bazda yüzde 84,39 oldu. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 14,04 oldu.

 


EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI KAÇ TL OLACAK?
Temmuz ayında gel en zam sonrasında en düşük emekli maaşı 3500 TL olmuştu. Ocak ayında emekli zammı yüzde olursa en düşük emekli maaşı 4550 TL'ye yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.