LASTİK İŞ yılbaşı

ENGELLİ VE HAMİLELERE KAR İZNİ

YAŞAM 08.02.2023 - 10:20, Güncelleme: 08.02.2023 - 10:20
 

ENGELLİ VE HAMİLELERE KAR İZNİ

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları dolayısı ile bazı kararlar alındı

Kocaeli Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji verilerine göre ilimiz de etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları (karla karışık yağmur, kar ve yoğun kar yağışı) nedeniyle Valiliğimizce aşağıdaki kararların alınması uygun görülmüştür. Evlere servis hizmeti veren moto-kuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı 09 Şubat 2023 Perşembe günü saat: 09.00’a kadar durdurulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz ile hamile personelimizin ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın 08 Şubat 2023 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.    Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.
Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları dolayısı ile bazı kararlar alındı

Kocaeli Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji verilerine göre ilimiz de etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları (karla karışık yağmur, kar ve yoğun kar yağışı) nedeniyle Valiliğimizce aşağıdaki kararların alınması uygun görülmüştür.

  1. Evlere servis hizmeti veren moto-kuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı 09 Şubat 2023 Perşembe günü saat: 09.00’a kadar durdurulmuştur.
  2. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz ile hamile personelimizin ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın 08 Şubat 2023 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

   Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.