LASTİK İŞ yılbaşı

ENGİN KOYUN KAZANDI !

KOCAELİ 04.06.2023 - 12:50, Güncelleme: 04.06.2023 - 18:25
 

ENGİN KOYUN KAZANDI !

Kocaelispor başkanının seçileceği kongrede Engin Koyun başkan ollarak seçildi. 674 imza atılan zarflardan 5 fark çıktı. Engin Koyun 369 oy, yönetimi 364 Yaşar Can 264 oy yönetimi 277 oy aldı. Kocaelispor da Engin Koyun başkanlığına devam edecek.

Kocaelispor da dün yapılan mali kongre sonrası bugün d seçimli kongre yapılıyor. Gergin başlayan kongrede kürsüye çıkan eski başkan Bahri YAvuz "Kocaelispor'a bin 500 yeni üye yapıldı. Bu konuyu şehrin büyüklerine, adli mercilere anlatacağım" dedi. Yavuz'un ardından söz alan Başkan Engin Koyun ise "Bir kişiyi bile üye yapmadık"dedi.Koyun ''Engin Koyun şahsi olarak üye yaptıysam namerdim. Kulaktan dolma bilgilerle kimse kimseyi itham etmesin. Bahri Bey gelip kontrol edebilir.''şeklinde konuştu. Koyun ayrıca,bundan sonra Kocaelispor da bedava bilet devri bitmiştir.''dedi. CAN ''ÜYE YAPILAN O KİŞİLERİ TEK TEK BULACAĞIM'' Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, beyaz pusula ile Engin Koyun’un, mavi pusula ile Yaşar Can’ın yarıştığı başkanlık seçimlerinde aday Yaşar Can, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar: “Kendimi bildim bileli Kocaelisporluyum, gönlümde başka bir takım olmadı. Kocaelispor zor bir zamandan çıktı. Amatördeyken bize haciz geldi, haciz kağıdını görünce eşim Kocaelispor’la bağlantımı kesmemi istedi. Ben kesmedim, gizli gizli yöneticilik yapmaya devam ettim. Benim Kocaelispor aşkım hiç bitmedi. Uzun zamandır yönetimde yer almadım.  Ben kötü günlerde görevimi yerine getirdim. Kent ile Kocaelispor’un arasının düzeltilmesi ve buluşturulması için çaba gösterecektim, Engin başkanımla öyle konuşmuştuk. “Peki bugün neden adayım?” Engin Koyun’un tecrübe etmediği bir şey var, biz Kocaelispor şampiyon olduğunda 1. Lig’de batışımızı gördük, bugün yine şampiyon olduk ama Kocaelispor yarın bu bütçelerle, bu durumla yönetilirse tekrar düşecek. Neden düşecek, çünkü bu şekilde yönetilemez.   “Üye yapılan o kişileri tek tek bulacağım” “Kongreden çıkan sonuca saygı duyuyorum ama sağlıklı bir seçim olacağını düşünen var mı? 1500 kişi oy kullanacak bu mümkün mü? Eğer göreve gelirsem ben o kişileri tek tek çıkaracağım. Onları bulup görevden ve üyelikten çıkaracağım çünkü onlar Kocaelispor’lu değil. Tehlikeye düştüğümüzü gördüğüm için adayım, yoksa ben bu takımın çaycısı bile olurum. Kocaelispor’u anca Bahri Yavuz gibi biri yönetirdi. Ben başkan olursam onun gibi yöneteceğim ortak akıl kullanacağım. Size bir tek sözüm var, her maçı kazanamayabiliriz ama o formayı terleten futbolcular olacak.” ifadelerini kullandı.  
Kocaelispor başkanının seçileceği kongrede Engin Koyun başkan ollarak seçildi. 674 imza atılan zarflardan 5 fark çıktı. Engin Koyun 369 oy, yönetimi 364 Yaşar Can 264 oy yönetimi 277 oy aldı. Kocaelispor da Engin Koyun başkanlığına devam edecek.

Kocaelispor da dün yapılan mali kongre sonrası bugün d seçimli kongre yapılıyor. Gergin başlayan kongrede kürsüye çıkan eski başkan Bahri YAvuz "Kocaelispor'a bin 500 yeni üye yapıldı. Bu konuyu şehrin büyüklerine, adli mercilere anlatacağım" dedi.

Yavuz'un ardından söz alan Başkan Engin Koyun ise "Bir kişiyi bile üye yapmadık"dedi. Koyun ''Engin Koyun şahsi olarak üye yaptıysam namerdim. Kulaktan dolma bilgilerle kimse kimseyi itham etmesin. Bahri Bey gelip kontrol edebilir.''şeklinde konuştu. Koyun ayrıca,bundan sonra Kocaelispor da bedava bilet devri bitmiştir.''dedi.

CAN ''ÜYE YAPILAN O KİŞİLERİ TEK TEK BULACAĞIM''

Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, beyaz pusula ile Engin Koyun’un, mavi pusula ile Yaşar Can’ın yarıştığı başkanlık seçimlerinde aday Yaşar Can, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

“Kendimi bildim bileli Kocaelisporluyum, gönlümde başka bir takım olmadı. Kocaelispor zor bir zamandan çıktı. Amatördeyken bize haciz geldi, haciz kağıdını görünce eşim Kocaelispor’la bağlantımı kesmemi istedi. Ben kesmedim, gizli gizli yöneticilik yapmaya devam ettim. Benim Kocaelispor aşkım hiç bitmedi. Uzun zamandır yönetimde yer almadım.  Ben kötü günlerde görevimi yerine getirdim. Kent ile Kocaelispor’un arasının düzeltilmesi ve buluşturulması için çaba gösterecektim, Engin başkanımla öyle konuşmuştuk.

“Peki bugün neden adayım?”

Engin Koyun’un tecrübe etmediği bir şey var, biz Kocaelispor şampiyon olduğunda 1. Lig’de batışımızı gördük, bugün yine şampiyon olduk ama Kocaelispor yarın bu bütçelerle, bu durumla yönetilirse tekrar düşecek. Neden düşecek, çünkü bu şekilde yönetilemez.

 

“Üye yapılan o kişileri tek tek bulacağım”

“Kongreden çıkan sonuca saygı duyuyorum ama sağlıklı bir seçim olacağını düşünen var mı? 1500 kişi oy kullanacak bu mümkün mü? Eğer göreve gelirsem ben o kişileri tek tek çıkaracağım. Onları bulup görevden ve üyelikten çıkaracağım çünkü onlar Kocaelispor’lu değil. Tehlikeye düştüğümüzü gördüğüm için adayım, yoksa ben bu takımın çaycısı bile olurum. Kocaelispor’u anca Bahri Yavuz gibi biri yönetirdi. Ben başkan olursam onun gibi yöneteceğim ortak akıl kullanacağım. Size bir tek sözüm var, her maçı kazanamayabiliriz ama o formayı terleten futbolcular olacak.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.