LASTİK İŞ yılbaşı

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN KOCAELİSPOR'A İLK ŞOK TEPKİ!

SPOR 12.03.2024 - 20:06, Güncelleme: 12.03.2024 - 20:15
 

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN KOCAELİSPOR'A İLK ŞOK TEPKİ!

Kocaelispor Kulübü Eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bugün yapılan basın açıklamasında cevap hakkını kullanarak ilk kez sessizliğini bozdu.

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan ve kulübün İdari Direktörü Abdurrahman Başkır, tesislerde yaptığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Kocaelispor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, paylaşım yaparak Arıcan’ın açıklamalarına cevap verdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabından açıklamasında şu ifadelere yer verdi; HİÇBİR TRANSFERİ YÖNETİM YAPMADI MI? "Kocaelispor’dan ayrıldığımızdan bu yana takımın mücadelesine zarar vermemek adına herhangi bir açıklamada bulunmadım.Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın bugün basın toplantısında“hiçbir transferi yönetim yapmadı”şeklinde doğru olmayan açıklamasını ise üzülerek takip ettim. FUTBOLCULAR KADROYA KATILDI Gerek sezon başı, gerek ise devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin istediği isimlerin yanında yönetim kurulunca belirlenen futbolcular da kadroya katılmıştır ve bu durum kamuoyunca da bilinmektedir. SÖYLENEN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜLMEDİ Bununla beraber ısrarla istediğimiz bazı oyuncularla görüşme dahi yapılmamıştır. Gerekirse konuyla ilgili detayları da ilerleyen günlerde açıklayabilirim."
Kocaelispor Kulübü Eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bugün yapılan basın açıklamasında cevap hakkını kullanarak ilk kez sessizliğini bozdu.

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan ve kulübün İdari Direktörü Abdurrahman Başkır, tesislerde yaptığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Kocaelispor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, paylaşım yaparak Arıcan’ın açıklamalarına cevap verdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabından açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

HİÇBİR TRANSFERİ YÖNETİM YAPMADI MI?

"Kocaelispor’dan ayrıldığımızdan bu yana takımın mücadelesine zarar vermemek adına herhangi bir açıklamada bulunmadım.Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın bugün basın toplantısında“hiçbir transferi yönetim yapmadı”şeklinde doğru olmayan açıklamasını ise üzülerek takip ettim.

FUTBOLCULAR KADROYA KATILDI

Gerek sezon başı, gerek ise devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin istediği isimlerin yanında yönetim kurulunca belirlenen futbolcular da kadroya katılmıştır ve bu durum kamuoyunca da bilinmektedir.

SÖYLENEN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜLMEDİ

Bununla beraber ısrarla istediğimiz bazı oyuncularla görüşme dahi yapılmamıştır. Gerekirse konuyla ilgili detayları da ilerleyen günlerde açıklayabilirim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.