LASTİK İŞ yılbaşı

EVİ ZEHİR TARLASINA ÇEVİREN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE ŞOK BASKIN!

ASAYİŞ 24.01.2024 - 22:44, Güncelleme: 24.01.2024 - 22:58
 

EVİ ZEHİR TARLASINA ÇEVİREN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE ŞOK BASKIN!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Gebze ve Karamürsel’de uyuşturucu operasyonları düzenledi.

Jandarma narkotik ekipleri, Gebze ve Karamürsel'de  kendi sınırları içinde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında T.T.İ’nin uyuşturucu yetiştirmek için evinde sera kurduğunu tespit etti.  Ekipler jandarma bölgesinde olan şüpheli T.T.İ. ve M.S.'nin evlerine baskın düzenlendi.  Yapılan aramada bin 200 gram skunk, 169 gram esrar, 12 gram kenevir tohumu, sera malzemeleri ele geçirildi. T.T.İ. ve M.S. gözaltına alındı. Şüphelilerden T.T.İ'nin sorgusu halen devam ederken,  M.S. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olay ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.        
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Gebze ve Karamürsel’de uyuşturucu operasyonları düzenledi.

Jandarma narkotik ekipleri, Gebze ve Karamürsel'de  kendi sınırları içinde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında T.T.İ’nin uyuşturucu yetiştirmek için evinde sera kurduğunu tespit etti. 

Ekipler jandarma bölgesinde olan şüpheli T.T.İ. ve M.S.'nin evlerine baskın düzenlendi.  Yapılan aramada bin 200 gram skunk, 169 gram esrar, 12 gram kenevir tohumu, sera malzemeleri ele geçirildi. T.T.İ. ve M.S. gözaltına alındı. Şüphelilerden T.T.İ'nin sorgusu halen devam ederken,  M.S. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olay ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.