KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

FUTSAL MİLLİ TAKIMI KUPASINI BÜYÜKAKIN İLE BİRLİKTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A GÖTÜRDÜ

KOCAELİ 30.11.2023 - 20:15, Güncelleme: 30.11.2023 - 20:15
 

FUTSAL MİLLİ TAKIMI KUPASINI BÜYÜKAKIN İLE BİRLİKTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A GÖTÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlu Futsal Millî Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ak Parti Genel Merkezi'nde Avrupa Şampiyonası'nda, Portekiz’i finalde yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı oyuncuları ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Futsal Milli Takımı yöneticileri eşlik etti.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın paylaşımında, "Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Avrupa'da elde ettiği şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanımız Sayın @ RTErdogan ’a takdim etti. Bu anlamlı buluşmada, çocuklarımızın coşkusu ve sevgisi her şeyin ötesindeydi. Birlikte yaşadığımız bu heyecan dolu anı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlu Futsal Millî Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ak Parti Genel Merkezi'nde Avrupa Şampiyonası'nda, Portekiz’i finalde yenerek şampiyon olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı oyuncuları ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Futsal Milli Takımı yöneticileri eşlik etti. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın paylaşımında, "Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Avrupa'da elde ettiği şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanımız Sayın @ RTErdogan ’a takdim etti. Bu anlamlı buluşmada, çocuklarımızın coşkusu ve sevgisi her şeyin ötesindeydi. Birlikte yaşadığımız bu heyecan dolu anı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.