LASTİK İŞ yılbaşı

GAZİLER GÜNÜ TÖREN İLE ANILDI

KARAMÜRSEL 19.09.2022 - 16:01, Güncelleme: 19.09.2022 - 16:01
 

GAZİLER GÜNÜ TÖREN İLE ANILDI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Maraşel ve gazi unvanının verilmesinin 101. yıl dönümü ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü nedeniyle Karamürsel’de tören düzenlendi.

Tören Atatürk Anıtında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut tarafından yapıldı. Programın ardından Karamürsel Belediyesi tarafından Gaziler günü yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte Başkan Yıldırım şu sözleriyle ifade etti; Vatanımız uğruna canını seve seve teslim etmeye hazır olmuş Gazilerimizin tekrar Gaziler gününü kutlarım dedi. “Gazilik ömür boyu taşınacak bir şereftir.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Maraşel ve gazi unvanının verilmesinin 101. yıl dönümü ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü nedeniyle Karamürsel’de tören düzenlendi.

Tören Atatürk Anıtında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut tarafından yapıldı.

Programın ardından Karamürsel Belediyesi tarafından Gaziler günü yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemekte Başkan Yıldırım şu sözleriyle ifade etti; Vatanımız uğruna canını seve seve teslim etmeye hazır olmuş Gazilerimizin tekrar Gaziler gününü kutlarım dedi.

“Gazilik ömür boyu taşınacak bir şereftir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.