LASTİK İŞ yılbaşı

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDE YETİŞİYOR

BİLİM - TEKNOLOJİ 28.11.2022 - 15:19, Güncelleme: 28.11.2022 - 15:19
 

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDE YETİŞİYOR

Geleceğin teminatı çocukların eğitim ve öğretim hayatlarına büyük katkı sunan Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi tüm hızıyla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk Projesi” olarak kurulan, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile yapılan protokolle daha da güçlenen Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde geleceğin bilim insanları yetişiyor.   Başiskele’de eğitim gören çevre il ve ilçelerden gelen özel yetenekli çocukların eğitim gördüğü Çocuk Üniversitesi’nde 8-12 yaş arası 920 öğrenci bilimden sanata, spordan kültüre kadar birçok alanda çeşitli eğitimler görüyor. Milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlâklı, ailesine, topluma, ülkesine ve insanlığa faydalı, azimli ve çalışkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmet veren Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 12 farklı ders verilerek çocukların eğitim ve öğretim hayatına da büyük destek sağlanıyor.   Şehitekrem Mahallesi’ndeki nezih binasında eğitimlerine devam eden Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde şu eğitimler veriliyor:   Birinci Dönem Dersleri:   Eğlenceli Bilim ve Deney     Elektrik ve Elektronik Teknolojileri   Duyu, Beyin ve Beden Koordinasyonu   Akıl Oyunları   Kişisel ve Sosyal Gelişim   El Sanatları Teknolojileri   İkinci Dönem Dersleri:   Fizik-Kimya-Biyoloji   Robotik Kodlama   Eğitici Drama   Masa Tenisi      Okçuluk   Resim ve Tasarım
Geleceğin teminatı çocukların eğitim ve öğretim hayatlarına büyük katkı sunan Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi tüm hızıyla devam ediyor.


Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk Projesi” olarak kurulan, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile yapılan protokolle daha da güçlenen Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde geleceğin bilim insanları yetişiyor.

 

Başiskele’de eğitim gören çevre il ve ilçelerden gelen özel yetenekli çocukların eğitim gördüğü Çocuk Üniversitesi’nde 8-12 yaş arası 920 öğrenci bilimden sanata, spordan kültüre kadar birçok alanda çeşitli eğitimler görüyor. Milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlâklı, ailesine, topluma, ülkesine ve insanlığa faydalı, azimli ve çalışkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmet veren Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 12 farklı ders verilerek çocukların eğitim ve öğretim hayatına da büyük destek sağlanıyor.

 

Şehitekrem Mahallesi’ndeki nezih binasında eğitimlerine devam eden Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde şu eğitimler veriliyor:

 

Birinci Dönem Dersleri:

 

Eğlenceli Bilim ve Deney  

 

Elektrik ve Elektronik Teknolojileri

 

Duyu, Beyin ve Beden Koordinasyonu

 

Akıl Oyunları

 

Kişisel ve Sosyal Gelişim

 

El Sanatları Teknolojileri

 

İkinci Dönem Dersleri:

 

Fizik-Kimya-Biyoloji

 

Robotik Kodlama

 

Eğitici Drama

 

Masa Tenisi   

 

Okçuluk

 

Resim ve Tasarım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.