LASTİK İŞ yılbaşı

GELECEĞİN ŞEFLERİ, BOŞNAK BÖREĞİ YAPIMINDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

YAŞAM 26.01.2023 - 14:25, Güncelleme: 26.01.2023 - 14:25
 

GELECEĞİN ŞEFLERİ, BOŞNAK BÖREĞİ YAPIMINDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Başiskele'de "Altın Bilezik" projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Pastacılık Akademisi'nde eğitim alan kursiyerlere Boşnak böreğinin püf noktaları anlatıldı.

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün koordinesinde hayata geçirilen Pastacılık Akademisi, yeni atölye çalışmalarıyla geleceğin şeflerini yetiştiriyor. Başiskele Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen usta eğitmenler eşliğinde çocuk ve yetişkinlere özel hazırlanan atölye çalışmalarıyla tatlı ve tuzlu yemekler yapılıyor. Her hafta farklı tarif ve kursiyerlerin katılımıyla Yeniköy Merkez Mahallesi'nde yer alan Halil İbrahim Sofrası Aşevi üst katında yapılan eğitimlerde bu hafta Boşnak böreği yapımı vardı. Yaşar Yılmaz’ın anlatımıyla Boşnak böreğinin yapımını ve püf noktalarını gözlemleyerek ve yaparak öğrenen geleceğin şefleri, daha sonra kendi elleriyle kendi böreklerini yaptı.
Başiskele'de "Altın Bilezik" projesi çerçevesinde gerçekleştirilen Pastacılık Akademisi'nde eğitim alan kursiyerlere Boşnak böreğinin püf noktaları anlatıldı.

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün koordinesinde hayata geçirilen Pastacılık Akademisi, yeni atölye çalışmalarıyla geleceğin şeflerini yetiştiriyor. Başiskele Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen usta eğitmenler eşliğinde çocuk ve yetişkinlere özel hazırlanan atölye çalışmalarıyla tatlı ve tuzlu yemekler yapılıyor.
Her hafta farklı tarif ve kursiyerlerin katılımıyla Yeniköy Merkez Mahallesi'nde yer alan Halil İbrahim Sofrası Aşevi üst katında yapılan eğitimlerde bu hafta Boşnak böreği yapımı vardı. Yaşar Yılmaz’ın anlatımıyla Boşnak böreğinin yapımını ve püf noktalarını gözlemleyerek ve yaparak öğrenen geleceğin şefleri, daha sonra kendi elleriyle kendi böreklerini yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.