LASTİK İŞ yılbaşı

GENC-İ ÂLÂ'LI GENÇLER TUSAŞ'TA

BAŞİSKELE 08.05.2023 - 12:06, Güncelleme: 08.05.2023 - 12:06
 

GENC-İ ÂLÂ'LI GENÇLER TUSAŞ'TA

Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçenin çocukları ve gençleri geleceğe hazırlanmaya devam ediyor.

Genc-i Âlâlı gençler TEKNOFEST’in ardından bu hafta sonu da Ankara’ya giderek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ni (TUSAŞ) ziyaret etti. Gençlerin Yasin abisi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğimizin teminatı, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı gençlerin gelecek planlarına büyük katkı sundu.   YAKLAŞIK 500 ÖĞRENCİ KATILIM GÖSTERDİ   Başiskele’deki okullarda eğitim gören lise 3. sınıf ve son sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik grup 10 otobüsle Ankara’nın Kahramankazan ilçesine giderek Türkiye’nin hava araçlarının üretildiği TUSAŞ Tesisleri’ni gezip büyük bir deneyim elde ettiler. Kahramankazan tesislerini TUSAŞ yetkililerinin rehberliğinde yerli ve milli uçaklarımızı, helikopterlerimizi, ihalarımızı ve uzay sistemlerimizi yakından gören ve inceleyen öğrenciler, yetkililere sık sık sorular sorarak savunma sanayimiz hakkında önemli bilgiler edindiler.       GENÇLERİN YASİN ABİSİ YALNIZ BIRAKMADI   Başiskele’deki gençlerin geleceğe hazırlanmasına büyük katkı sunan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, TUSAŞ ziyaretinde de genç kardeşlerini yalnız bırakmadı. Telekonfereans yöntemiyle genç kardeşleriyle konuşan Başkan Özlü, “Gerçekleştirdiğiniz TUSAŞ ziyaretiyle ufkunuzun daha çok açılacağını ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olacak sizlerin da daha güzel işler yapacağınızı ümit ediyorum.” dedi.   TUSAŞ Aviyonik Direktörü Mehmet Kazanbaş ve yöneticilerine de teşekkür eden Başkan Özlü, gençlere Başiskeleli Mehmet Kazanbaş’ı örnek model alarak çok çalışmalarını istedi.   GENÇLERDEN TEŞEKKÜR   Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan sağlığa, bilimden teknolojiye her alanda çok büyük kazanımlar elde eden Başiskeleli gençler, TUSAŞ Gezisi için Başkan Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler.
Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçenin çocukları ve gençleri geleceğe hazırlanmaya devam ediyor.

Genc-i Âlâlı gençler TEKNOFEST’in ardından bu hafta sonu da Ankara’ya giderek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ni (TUSAŞ) ziyaret etti. Gençlerin Yasin abisi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğimizin teminatı, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı gençlerin gelecek planlarına büyük katkı sundu.

 

YAKLAŞIK 500 ÖĞRENCİ KATILIM GÖSTERDİ

 

Başiskele’deki okullarda eğitim gören lise 3. sınıf ve son sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik grup 10 otobüsle Ankara’nın Kahramankazan ilçesine giderek Türkiye’nin hava araçlarının üretildiği TUSAŞ Tesisleri’ni gezip büyük bir deneyim elde ettiler. Kahramankazan tesislerini TUSAŞ yetkililerinin rehberliğinde yerli ve milli uçaklarımızı, helikopterlerimizi, ihalarımızı ve uzay sistemlerimizi yakından gören ve inceleyen öğrenciler, yetkililere sık sık sorular sorarak savunma sanayimiz hakkında önemli bilgiler edindiler.    

 

GENÇLERİN YASİN ABİSİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Başiskele’deki gençlerin geleceğe hazırlanmasına büyük katkı sunan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, TUSAŞ ziyaretinde de genç kardeşlerini yalnız bırakmadı. Telekonfereans yöntemiyle genç kardeşleriyle konuşan Başkan Özlü, “Gerçekleştirdiğiniz TUSAŞ ziyaretiyle ufkunuzun daha çok açılacağını ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olacak sizlerin da daha güzel işler yapacağınızı ümit ediyorum.” dedi.

 

TUSAŞ Aviyonik Direktörü Mehmet Kazanbaş ve yöneticilerine de teşekkür eden Başkan Özlü, gençlere Başiskeleli Mehmet Kazanbaş’ı örnek model alarak çok çalışmalarını istedi.

 

GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

 

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan sağlığa, bilimden teknolojiye her alanda çok büyük kazanımlar elde eden Başiskeleli gençler, TUSAŞ Gezisi için Başkan Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.