LASTİK İŞ yılbaşı

GENCAY YILDIZTEKİN’E 12 İLÇEDEN BÜYÜK TEVECCÜH

SİYASET 24.02.2024 - 16:59, Güncelleme: 24.02.2024 - 16:59
 

GENCAY YILDIZTEKİN’E 12 İLÇEDEN BÜYÜK TEVECCÜH

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde büyük bir teveccüh gören Yıldıztekin’e vatandaşlar sevgiyle sarılıyor, ‘İYİ’ bir değişim istiyor.

Kocaeli’yi karış karış gezen İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Mevcut yönetimden memnun olmayan ve yerine daha ‘İYİ’sini arayan vatandaşlar, Gencay Yıldıztekin’e büyük teveccüh gösterdi. Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla konuşan Yıldıztekin şunları söyledi: “Bu görevi bana sizler tevdi ettiniz. Ben buradan şu sözü veriyorum: Vefamı şerefimle sonuna kadar size ödemeye söz veriyorum. Hayırda yarıştığımız bazı arkadaşlarımızın konuşmalarını takip ettim. “EN ÖNEMLİ PROJEMİZ: KENTSEL VE ZİHİNSEL DÖNÜŞÜM” Hayırda yarıştığımız başkanımız, İzmit körfezinde 8 milyon metreküp çamurun olduğunu söyledi. İnsana şu soruyu sorarlar: 20 yıldır görevdesiniz. 8 milyon metreküp çamur körfezden nasıl çıkarılacak? Tüm ilçelerde ulaşım sorunu çok ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Gebze yönünden İzmit merkeze gelirken giriş hemen hemen yok durumunda. Gölcük’e bağlanırken trafiğin felç olduğunu görüyoruz. Bizim en önemli iki projemiz var. Kentsel dönüşüm ve zihinsel dönüşüm. Hepimiz, cenaze ya da düğün merasimlerine gidiyoruz. Bütün partiler orada gruplaşmış durumdalar. Madem biz hayırda yarışıyorsak, neden kutuplaşıyoruz? Biz kendi partimizde bunu yıkacağız. Göreve geldiğimizde, şeffaf olacağız. İsrafı önleyeceğiz. Birçok belediyede yüksek miktarda paralar araç kiralamasına gidiyor. Biz emanete ihanet etmeyeceğiz. Ülkemiz, milletimiz ve Kocaelimiz bereketle buluşacak. “HİZMET ETMEK, BİZİM MİLLETİMİZE ŞEREF BORCUMUZ” Mimarlığın mühendisliğin bu denli geliştiği dünyada, 7.5 şiddetindeki depremde 100 bin insanımız hayatını kaybediyorsa, bu bizim için utanç kaynağıdır. Deprem insanları öldüremez. Binalar öldürür, kötü yönetimler öldürür. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağım ve tüm ilçelerimize en güzel yatırımları hep birlikte gerçekleştireceğiz. O koltuğa oturduğumuzda tebrikleri 3 gün kabul edeceğim. 4’ncü gün kolları sıvayıp Kocaeli’de değil bizim çocuklarımız, binaların altında kedi bile yaşamını yitirmeyecek. Mücadele edeceğiz. Bu bizim milletimize şeref borcumuzdur.”
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde büyük bir teveccüh gören Yıldıztekin’e vatandaşlar sevgiyle sarılıyor, ‘İYİ’ bir değişim istiyor.

Kocaeli’yi karış karış gezen İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Mevcut yönetimden memnun olmayan ve yerine daha ‘İYİ’sini arayan vatandaşlar, Gencay Yıldıztekin’e büyük teveccüh gösterdi. Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla konuşan Yıldıztekin şunları söyledi: “Bu görevi bana sizler tevdi ettiniz. Ben buradan şu sözü veriyorum: Vefamı şerefimle sonuna kadar size ödemeye söz veriyorum. Hayırda yarıştığımız bazı arkadaşlarımızın konuşmalarını takip ettim.

“EN ÖNEMLİ PROJEMİZ: KENTSEL VE ZİHİNSEL DÖNÜŞÜM”

Hayırda yarıştığımız başkanımız, İzmit körfezinde 8 milyon metreküp çamurun olduğunu söyledi. İnsana şu soruyu sorarlar: 20 yıldır görevdesiniz. 8 milyon metreküp çamur körfezden nasıl çıkarılacak? Tüm ilçelerde ulaşım sorunu çok ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Gebze yönünden İzmit merkeze gelirken giriş hemen hemen yok durumunda. Gölcük’e bağlanırken trafiğin felç olduğunu görüyoruz. Bizim en önemli iki projemiz var. Kentsel dönüşüm ve zihinsel dönüşüm. Hepimiz, cenaze ya da düğün merasimlerine gidiyoruz. Bütün partiler orada gruplaşmış durumdalar. Madem biz hayırda yarışıyorsak, neden kutuplaşıyoruz? Biz kendi partimizde bunu yıkacağız. Göreve geldiğimizde, şeffaf olacağız. İsrafı önleyeceğiz. Birçok belediyede yüksek miktarda paralar araç kiralamasına gidiyor. Biz emanete ihanet etmeyeceğiz. Ülkemiz, milletimiz ve Kocaelimiz bereketle buluşacak.

“HİZMET ETMEK, BİZİM MİLLETİMİZE ŞEREF BORCUMUZ”

Mimarlığın mühendisliğin bu denli geliştiği dünyada, 7.5 şiddetindeki depremde 100 bin insanımız hayatını kaybediyorsa, bu bizim için utanç kaynağıdır. Deprem insanları öldüremez. Binalar öldürür, kötü yönetimler öldürür. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağım ve tüm ilçelerimize en güzel yatırımları hep birlikte gerçekleştireceğiz. O koltuğa oturduğumuzda tebrikleri 3 gün kabul edeceğim. 4’ncü gün kolları sıvayıp Kocaeli’de değil bizim çocuklarımız, binaların altında kedi bile yaşamını yitirmeyecek. Mücadele edeceğiz. Bu bizim milletimize şeref borcumuzdur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.