LASTİK İŞ yılbaşı

GÖLCÜK BELEDİYESİ BORÇLARI YAPILANDIRACAK

GÖLCÜK 05.04.2023 - 11:41, Güncelleme: 05.04.2023 - 11:41
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ BORÇLARI YAPILANDIRACAK

Gölcük Belediyesi, 7440 sayılı kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle alacaklarına yönelik yapılandırma çalışması başlattı.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un ilgili maddeleri içerisine giren borçlarının yeniden yapılandırmasıyla ilgili başvurular başladı. Gölcük Belediyesi de belediye alacaklarına yönelik yeniden yapılandırma başlattı. Gölcük Belediyesine müracaat eden vatandaşlar; borçlarını peşin, 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit, Yİ-ÜFE oranında güncelleme, kredi kartı ile ödeme imkânı ile yapılandırabilecek.   KAPSAMLI YAPILANDIRMA İMKANI Emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, belediyelerin ücret ve pay alacakları ile bunlara bağlı fer’i alacakları, vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları vergi affı kapsamında yapılandırılabilecek. İNTERNET VE BİREYSEL BAŞVURU İLE BAŞVURU Başvurular belediyenin beyan@golcu.bel.tr adresi üzerinden ve belediye hizmet binasında bulunan Gelir Müdürlüğü’nden bireysel başvurular ile yapılabilecek. Yapılandırma imkânından faydalanmak isteyenler için işlemlerini son başvuru tarihi olan 31 Mayıs günü mesai bitimine kadar yapabilecek.
Gölcük Belediyesi, 7440 sayılı kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle alacaklarına yönelik yapılandırma çalışması başlattı.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un ilgili maddeleri içerisine giren borçlarının yeniden yapılandırmasıyla ilgili başvurular başladı. Gölcük Belediyesi de belediye alacaklarına yönelik yeniden yapılandırma başlattı. Gölcük Belediyesine müracaat eden vatandaşlar; borçlarını peşin, 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit, Yİ-ÜFE oranında güncelleme, kredi kartı ile ödeme imkânı ile yapılandırabilecek.

 

KAPSAMLI YAPILANDIRMA İMKANI

Emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, belediyelerin ücret ve pay alacakları ile bunlara bağlı fer’i alacakları, vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları vergi affı kapsamında yapılandırılabilecek.


İNTERNET VE BİREYSEL BAŞVURU İLE BAŞVURU
Başvurular belediyenin beyan@golcu.bel.tr adresi üzerinden ve belediye hizmet binasında bulunan Gelir Müdürlüğü’nden bireysel başvurular ile yapılabilecek. Yapılandırma imkânından faydalanmak isteyenler için işlemlerini son başvuru tarihi olan 31 Mayıs günü mesai bitimine kadar yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.