LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

GÜMÜŞHANELİLERDEN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

YAŞAM 27.10.2021 - 17:50, Güncelleme: 27.10.2021 - 17:50
 

GÜMÜŞHANELİLERDEN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek Pazar günü yapacakları kahvaltıya davet etti.

Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren, ve yönetimi Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret ettiler. Başkan Eren, Dernek çalışmaları hakkında Başkan Sezer’e bilgi verdi. Gölcük Gümüşhaneliler Derneği olarak Gümüşhane’yi en güzel şekilde temsil ettiklerini dile getirdi. Amaçlarının bir sivil toplum kuruluşu olarak bulundukları bölgeye, ülkeye ve insanlığa hizmet edebilmek olduğunu belirten Eren Pazar günü yapacakları kahvaltıya davet etti. DERNEKLERİMİZ ÖNEMLİ  Başkan Sezer, “Kültürel değerlerimizin yaşatılması anlamında derneklerimizin yeri çok önemlidir. Geçmişten bu güne yaşatmış olduğumuz değerlerimiz, örflerimiz, adetlerimiz derneklerimizin de varlığıyla yozlaşmayarak bozulmadan günümüzde de devam etmektedir. Dernekler, insanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayarak beraberinde bir dayanışma ortamı oluşturmaktadır. Bu ziyaretlerinden ötürü Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’ne teşekkür ediyorum.” dedi.  
Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek Pazar günü yapacakları kahvaltıya davet etti.

Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Erhan Eren, ve yönetimi Beleidye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret ettiler. Başkan Eren, Dernek çalışmaları hakkında Başkan Sezer’e bilgi verdi. Gölcük Gümüşhaneliler Derneği olarak Gümüşhane’yi en güzel şekilde temsil ettiklerini dile getirdi. Amaçlarının bir sivil toplum kuruluşu olarak bulundukları bölgeye, ülkeye ve insanlığa hizmet edebilmek olduğunu belirten Eren Pazar günü yapacakları kahvaltıya davet etti.

DERNEKLERİMİZ ÖNEMLİ

 Başkan Sezer, “Kültürel değerlerimizin yaşatılması anlamında derneklerimizin yeri çok önemlidir. Geçmişten bu güne yaşatmış olduğumuz değerlerimiz, örflerimiz, adetlerimiz derneklerimizin de varlığıyla yozlaşmayarak bozulmadan günümüzde de devam etmektedir. Dernekler, insanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayarak beraberinde bir dayanışma ortamı oluşturmaktadır. Bu ziyaretlerinden ötürü Gölcük Gümüşhaneliler Derneği’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.