KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

GÜNGÖR ARSLAN YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ 19.02.2022 - 16:45, Güncelleme: 19.02.2022 - 17:04
 

GÜNGÖR ARSLAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan Güngör Arslan, iş yerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan gazeteci Arslan'ın hayatını kaybetti

SİLAHLI SALDIRI SES Kocaeli internet sitesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan, bugün öğle saatlerinde Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’taki gazete bürosunda silahlı saldırıya uğradı. Göğsüne ve bacağına 3 kurşun isabet eden Arslan kanlar içinde kaldı.  KURTARILAMADI İHBAR üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör Arslan hemen ameliyata alındı. Gösterilen tüm çabaya rağmen Arslan yaşamını yitirdi. R.Ö  saldırgan ise polise giderek teslim oldu. 60 YAŞINDAYDI GAZETECİLİĞE 1986 yılında Kocaeli Gazetesi’nde başlayan 60 yaşındaki Güngör Arslan, daha sonra Bizim Kocaeli Gazetesini kurmuş, bu gazete KHK kararıyla kapatılmıştı. Güngör Arslan Suna Arslan ile evli, Nazlıcan ve Özgün Arslan’ın babasıydı. 
Kocaeli’de bir internet haber sitesinin sahibi olan Güngör Arslan, iş yerinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan gazeteci Arslan'ın hayatını kaybetti

SİLAHLI SALDIRI

SES Kocaeli internet sitesi imtiyaz sahibi Güngör Arslan, bugün öğle saatlerinde Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak’taki gazete bürosunda silahlı saldırıya uğradı. Göğsüne ve bacağına 3 kurşun isabet eden Arslan kanlar içinde kaldı. 

KURTARILAMADI

İHBAR üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör Arslan hemen ameliyata alındı. Gösterilen tüm çabaya rağmen Arslan yaşamını yitirdi. R.Ö  saldırgan ise polise giderek teslim oldu.

60 YAŞINDAYDI

GAZETECİLİĞE 1986 yılında Kocaeli Gazetesi’nde başlayan 60 yaşındaki Güngör Arslan, daha sonra Bizim Kocaeli Gazetesini kurmuş, bu gazete KHK kararıyla kapatılmıştı. Güngör Arslan Suna Arslan ile evli, Nazlıcan ve Özgün Arslan’ın babasıydı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.