Kocaeli’de hayvan kokusu kavgası büyüdü: 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2026 - 12:56, Güncelleme: 01.09.2026 - 12:56
 

Kocaeli’de hayvan kokusu kavgası büyüdü: 3 kişi tutuklandı

Körfez ilçesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan beslenmesi nedeniyle komşular arasında yeniden kavga çıktı. Bir kişinin yaralandığı olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Jandarma mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Körfez ilçesine bağlı Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde bazı bina sakinleri ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan besleyen kişiler arasında çevre kirliliği ve kötü koku iddiaları nedeniyle başlayan anlaşmazlık yeniden kavgaya dönüştü. Geçen hafta 7 kişi yaralanmıştı Aynı mesele nedeniyle geçen hafta karşı karşıya gelen iki taraf arasında kavga çıkmış, olayda toplam 7 kişi yaralanmıştı. Taraflar dün akşam saatlerinde yeniden karşılaşınca tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kadir T. yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırıldı Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kadir T., ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Beş şüpheli adliyeye sevk edildi Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları sulh ceza hâkimliğince tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma mahallede nöbet tutuyor Yaşanan iki kavganın ardından Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde güvenlik önlemleri artırıldı. Yeni bir olayın yaşanmaması amacıyla jandarma ekiplerinin bölgede nöbet tutmaya başladığı bildirildi.  
Körfez ilçesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan beslenmesi nedeniyle komşular arasında yeniden kavga çıktı. Bir kişinin yaralandığı olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Jandarma mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Körfez ilçesine bağlı Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde bazı bina sakinleri ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan besleyen kişiler arasında çevre kirliliği ve kötü koku iddiaları nedeniyle başlayan anlaşmazlık yeniden kavgaya dönüştü.

Geçen hafta 7 kişi yaralanmıştı

Aynı mesele nedeniyle geçen hafta karşı karşıya gelen iki taraf arasında kavga çıkmış, olayda toplam 7 kişi yaralanmıştı.

Taraflar dün akşam saatlerinde yeniden karşılaşınca tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kadir T. yaralandı.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kadir T., ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beş şüpheli adliyeye sevk edildi

Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları sulh ceza hâkimliğince tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma mahallede nöbet tutuyor

Yaşanan iki kavganın ardından Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde güvenlik önlemleri artırıldı. Yeni bir olayın yaşanmaması amacıyla jandarma ekiplerinin bölgede nöbet tutmaya başladığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.