Kocaeli’de kültür ve dayanışma buluşması

SİYASET 26.07.2026 - 12:02, Güncelleme: 26.07.2026 - 12:02
 

Kocaeli’de kültür ve dayanışma buluşması

Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Uzm. Dr. Özge Güler ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Ocakları Kocaeli Şubesini ziyaret etti. Buluşmada Türk kültürü, millî değerler ve toplumsal dayanışma konuları ele alındı.

GENİŞ KATILIMLI BULUŞMA Ziyarete Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Ali Yıldız, yönetici Cengizhan Göksu, Türk Ocakları İl Sekreteri ve Anahtar Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Sezin Türkkal ile Anahtar Parti Kurucu İl Yöneticisi ve Türk Ocakları üyesi Nesrin Gürlük katıldı. MİLLÎ DEĞERLER ELE ALINDI Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türk kültürünün korunması, millî değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. “TEMASLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” Buluşmada ortak değerler etrafında birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekildi. Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin önemli kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.  
Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Uzm. Dr. Özge Güler ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Ocakları Kocaeli Şubesini ziyaret etti. Buluşmada Türk kültürü, millî değerler ve toplumsal dayanışma konuları ele alındı.

GENİŞ KATILIMLI BULUŞMA

Ziyarete Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Ali Yıldız, yönetici Cengizhan Göksu, Türk Ocakları İl Sekreteri ve Anahtar Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Sezin Türkkal ile Anahtar Parti Kurucu İl Yöneticisi ve Türk Ocakları üyesi Nesrin Gürlük katıldı.

MİLLÎ DEĞERLER ELE ALINDI

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türk kültürünün korunması, millî değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

“TEMASLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Buluşmada ortak değerler etrafında birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekildi. Anahtar Parti Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin önemli kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Elazığ Çelik Ahşap