MAHALLE ORTASINDA KENDİNİ KESTİ

ASAYİŞ 15.08.2025 - 07:57, Güncelleme: 15.08.2025 - 07:57
 

MAHALLE ORTASINDA KENDİNİ KESTİ

İzmit’te kimliği belirsiz bir kişi kendini keserek yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmit  Zabıtan Mahallesi’nde meydana gelen olay, akşam saatlerinde mahalle sakinlerini tedirgin etti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bilinmeyen bir nedenle vücudunu keserek yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayın intihar girişimi olup olmadığını belirlemek için soruşturma başlattı.
İzmit’te kimliği belirsiz bir kişi kendini keserek yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmit  Zabıtan Mahallesi’nde meydana gelen olay, akşam saatlerinde mahalle sakinlerini tedirgin etti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bilinmeyen bir nedenle vücudunu keserek yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olayın intihar girişimi olup olmadığını belirlemek için soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.