Selçuk İnan: Galatasaray çok güçlü bir takım
Selçuk İnan: Galatasaray çok güçlü bir takım
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray deplasmanında puan alabilmek için çok koşmaları ve mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. İnan, “Aldığımız her puan altın değerinde olacak” dedi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray deplasmanında puan alabilmek için çok koşmaları ve mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. İnan, “Aldığımız her puan altın değerinde olacak” dedi.
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Kocaelispor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“Duygusal yönü ağır basan özel bir maç”
Galatasaray karşılaşmasının kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Selçuk İnan, şu ifadeleri kullandı:
“Benim için ayrı bir maç. Duygusal tarafı fazla, özel bir maç olacak. Ama bunun dışında diğer maçlardan çok farklı değil. Çıkacağız ve mücadelemizi vereceğiz. Oradan istediğimiz puan ya da puanları alabilmek için çok koşmamız, çok mücadele etmemiz gerekiyor.”
“Galatasaray’dan puan almak kolay değil”
Sarı-kırmızılı ekibin güçlü kadrosuna dikkat çeken İnan, Galatasaray deplasmanından alınacak her puanın büyük önem taşıdığını söyledi.
İnan, “Galatasaray güçlü bir takım ve çok önemli oyunculara sahip. Dört senedir şampiyon oluyor. Dolayısıyla orada oynamak ve puan almak kolay değil. Aldığımız her puan altın değerinde olacak. Bunun için mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.
“Gerginlikler bizim dışımızda gelişiyor”
Futbolda son dönemde yaşanan gerginliklere de değinen Selçuk İnan, teknik heyet ve futbolcular olarak işlerini profesyonelce yapmaya çalıştıklarını belirtti.
İnan, “Bazen agresif veya sinirli olabiliyoruz. Bu da sahadaki oyuncularımızın emeğinin karşılığını ararken hakemlere yönelik bir tepki oluyor. Bunun dışında hiçbir rakip takım taraftarına, teknik direktörüne ya da yöneticisine saygısızlığımız olmadı. Galatasaray maçında da herhangi bir gerginlik yaşanmasını istemem” ifadelerini kullandı.
“Bütün oyuncuları kaliteli ve güçlü”
Galatasaray’daki muhtemel eksiklerin Kocaelispor adına avantaj oluşturmayacağını vurgulayan İnan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Galatasaray’a karşı oynuyorsanız bütün oyuncular iyidir ve güçlüdür. Çok önemli isimlere sahipler. Biri oynamazsa diğeri oynuyor. ‘Bu futbolcu olmazsa işimize yarar’ şeklinde düşünmüyorum. Büyük takımlardaki herkes kaliteli oyuncudur.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
