LASTİK İŞ yılbaşı

HAKEM YUMRUK ATMAYA SARI KART VERDİ! KARAMÜRSELSPOR VERYANSIN ETTİ!

SPOR 07.03.2024 - 20:40, Güncelleme: 07.03.2024 - 21:02
 

HAKEM YUMRUK ATMAYA SARI KART VERDİ! KARAMÜRSELSPOR VERYANSIN ETTİ!

Süper Amatör Lig Play-Off’ta oynanan maçta Beylikbağıspor ile Karamürselspor karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Karamürselspor yönetiminden hakemlere sert tepki geldi.

Geçen hafta evinde 9 kişi kaldığı maçta Bağdatspor ile 0-0 berabere kalan Karamürselspor, ikinci hafta karşılaşmasında da Beylikbağıspor deplasmanındaydı. Sarı-Lacivertli ekip, cezalı Muhammet Yalçın ve Rıza Altıntaş’ın oynamadığı maçta ilk yarıda 28.dakikada Hüseyin Akçay’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu yarıda konuk takımda Sezgin Bektaş’ın şutu da direkten döndü, devriyi 1-0 önde bitirdi. Beylikbağı Stadı’nda oynanan maça çok büyük ilgi vardı.  Beylikbağıspor  60.dakikada Burak Toprak’ın golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. Golden sonra aynı oyuncunu iki şutu sonuç getirmedi. Karamürselspor’da bu yarıda Efkan Kargoğlu’nun şutu iki direğe vurup, dışarı çıktı. Karşılaşma da 1-1 sona erdi. HAKEMDEN YUMRUK ATMAYA SARI KART! Maç sonrası Karamürselspor yönetimi sosyal medya hesabından tepki göstererek şu ifadelere yer verdi; " İki topu direkten dönen takımımızı  mücadelesinden dolayı kutlarız. Tüm takdir haklarını rakibimizden yana kullanan, atılan yumruğa bile kırmızı kart veremeyecek kadar korkak olan hakemler, maalesef futbolun kangreni olmaya devam ediyor. Karamürsel'de cesur yürek olan, ego tatmini yapan hakemlerimiz, bugün yumruğu sarı kart ile geçiştirdi.  Bu arada geldiğimiz andan yola çıkana kadar bizleri en güzel şekilde ağırlayan, destekleri ile oyunu güzelleştiren Beylikbağıspor camiası ve taraftarına teşekkürü borç biliriz. Takımımız Pazar günü saat 15.00'da sahasında Darica Türkelispor ile karşılacak."  SÜPER LİG PLAY-OFF’TA ÜÇÜNCÜ HAFTANIN PROGRAMI 10 MART PAZAR Avni Kalkavan Stadı 15.00 Bağdatspor-Beylikbağıspor Karamürsel Stadı 15.00 Karamürselspor-Darıca Türkeli Gençlik Körfez Esentepe Stadı 15.00 Körfez GB-Çayırovaspor
Süper Amatör Lig Play-Off’ta oynanan maçta Beylikbağıspor ile Karamürselspor karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Karamürselspor yönetiminden hakemlere sert tepki geldi.

Geçen hafta evinde 9 kişi kaldığı maçta Bağdatspor ile 0-0 berabere kalan Karamürselspor, ikinci hafta karşılaşmasında da Beylikbağıspor deplasmanındaydı. Sarı-Lacivertli ekip, cezalı Muhammet Yalçın ve Rıza Altıntaş’ın oynamadığı maçta ilk yarıda 28.dakikada Hüseyin Akçay’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu yarıda konuk takımda Sezgin Bektaş’ın şutu da direkten döndü, devriyi 1-0 önde bitirdi.

Beylikbağı Stadı’nda oynanan maça çok büyük ilgi vardı.   Beylikbağıspor  60.dakikada Burak Toprak’ın golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. Golden sonra aynı oyuncunu iki şutu sonuç getirmedi. Karamürselspor’da bu yarıda Efkan Kargoğlu’nun şutu iki direğe vurup, dışarı çıktı. Karşılaşma da 1-1 sona erdi.

HAKEMDEN YUMRUK ATMAYA SARI KART!

Maç sonrası Karamürselspor yönetimi sosyal medya hesabından tepki göstererek şu ifadelere yer verdi; " İki topu direkten dönen takımımızı  mücadelesinden dolayı kutlarız.
Tüm takdir haklarını rakibimizden yana kullanan, atılan yumruğa bile kırmızı kart veremeyecek kadar korkak olan hakemler, maalesef futbolun kangreni olmaya devam ediyor. Karamürsel'de cesur yürek olan, ego tatmini yapan hakemlerimiz, bugün yumruğu sarı kart ile geçiştirdi. 
Bu arada geldiğimiz andan yola çıkana kadar bizleri en güzel şekilde ağırlayan, destekleri ile oyunu güzelleştiren Beylikbağıspor camiası ve taraftarına teşekkürü borç biliriz.
Takımımız Pazar günü saat 15.00'da sahasında Darica Türkelispor ile karşılacak." 

SÜPER LİG PLAY-OFF’TA ÜÇÜNCÜ HAFTANIN PROGRAMI

10 MART PAZAR

Avni Kalkavan Stadı

15.00 Bağdatspor-Beylikbağıspor

Karamürsel Stadı

15.00 Karamürselspor-Darıca Türkeli Gençlik

Körfez Esentepe Stadı

15.00 Körfez GB-Çayırovaspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.