LASTİK İŞ yılbaşı

HAVUZ’A YENİ EKİPMANLAR

SPOR 23.11.2023 - 15:22, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:22
 

HAVUZ’A YENİ EKİPMANLAR

Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın destekleriyle yeni ekipmanlar alındı.

Temiz, kaliteli, güler yüzlü eğitmen ve lisanslı sporcularıyla ile birçok müsabakaya katılarak Türkiye genelinde ünlenen, Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor kompleksi ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. 'DESTEKLERİ İÇİN BAŞKANIMIZ BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR EDERİM' Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor kompleksine Chest press, İncline Chest press, Shoulder press, Squat rack, Four statiton  ve daha birçok yeni ekipmanların alınmasına destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a  teşekkürlerini sunan Başkan Yıldırım Kocaeli'mizin incisi, Huzurun Başkenti Karamürsel'imizde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz dedi. İlçe halkı ve Sporcular böyle bir tesisi Karamürsel'imize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a teşekkür etti.
Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın destekleriyle yeni ekipmanlar alındı.
Temiz, kaliteli, güler yüzlü eğitmen ve lisanslı sporcularıyla ile birçok müsabakaya katılarak Türkiye genelinde ünlenen, Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor kompleksi ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.


'DESTEKLERİ İÇİN BAŞKANIMIZ BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR EDERİM'

Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor kompleksine Chest press, İncline Chest press, Shoulder press, Squat rack, Four statiton  ve daha birçok yeni ekipmanların alınmasına destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a  teşekkürlerini sunan Başkan Yıldırım Kocaeli'mizin incisi, Huzurun Başkenti Karamürsel'imizde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz dedi.
İlçe halkı ve Sporcular böyle bir tesisi Karamürsel'imize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.