LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

HAYDİ GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR TİYATROYA

YAŞAM 13.10.2021 - 13:55, Güncelleme: 13.10.2021 - 13:55
 

HAYDİ GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR TİYATROYA

“Pamuk ve Kömür” Çocuk Tiyatro Oyunu, 16 Ekim Cumartesi Günü, Saat 12.00’da Kervansaray’da

Gölcük Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.   Gölcük Belediyesi ve Sırf Tiyatro iş birliğiyle ilçe halkı tiyatro ile buluşuyor. Yetişkin komedi oyunu Deliriyorum Ben Haberin Olsun’dan sonra müzikli danslı çocuk oyunu “Pamuk ile Kömür” ücretsiz olarak minik tiyatro severlerle buluşacak.    16 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00’DA Murat Kaçmaz’ın yazdığı ve yönettiği Pamuk ve Kömür, 16 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Kervansaray Kültür Yapısı’nda, çocuklar için oynanacak. Oyuncular; Rıfat Kanpara, Sena Öcalan, Murat Özkartal, Murat Kaçmaz yer alacak.   OYUNUN KONUSU Oyunda, iyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür çok sevimli evcil kedilerdir. Pamuk oldukça akıllı Kömür ise bir o kadar sakardır. Herkes tarafından sevilen bu iki kedi bir gün ormana oynamaya gittiklerinde, yetenek avcısı büyük karnavalların sahibi Bakama Kaba'nın tuzağına düşerler. Bu sevimli kedileri kurtarabilecek tek kişi ise sahipleri Barış'tır. Barış’ın onları kurtarma mücadelesini anlatan ve 40 dakika süren oyun da çocuklar hem eğlenirken hem de oyundan önemli dersler çıkartacaklar.
“Pamuk ve Kömür” Çocuk Tiyatro Oyunu, 16 Ekim Cumartesi Günü, Saat 12.00’da Kervansaray’da

Gölcük Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

 

Gölcük Belediyesi ve Sırf Tiyatro iş birliğiyle ilçe halkı tiyatro ile buluşuyor. Yetişkin komedi oyunu Deliriyorum Ben Haberin Olsun’dan sonra müzikli danslı çocuk oyunu “Pamuk ile Kömür” ücretsiz olarak minik tiyatro severlerle buluşacak. 

 

16 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00’DA

Murat Kaçmaz’ın yazdığı ve yönettiği Pamuk ve Kömür, 16 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Kervansaray Kültür Yapısı’nda, çocuklar için oynanacak. Oyuncular; Rıfat Kanpara, Sena Öcalan, Murat Özkartal, Murat Kaçmaz yer alacak.

 

OYUNUN KONUSU

Oyunda, iyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür çok sevimli evcil kedilerdir. Pamuk oldukça akıllı Kömür ise bir o kadar sakardır. Herkes tarafından sevilen bu iki kedi bir gün ormana oynamaya gittiklerinde, yetenek avcısı büyük karnavalların sahibi Bakama Kaba'nın tuzağına düşerler. Bu sevimli kedileri kurtarabilecek tek kişi ise sahipleri Barış'tır. Barış’ın onları kurtarma mücadelesini anlatan ve 40 dakika süren oyun da çocuklar hem eğlenirken hem de oyundan önemli dersler çıkartacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.