KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

HODRİ MEYDAN 'İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUZ' DİYEREK PENDİKSPOR MAÇINA TEPKİSİNİ BÖYLE GÖSTERDİ

SPOR 03.08.2023 - 20:35, Güncelleme: 03.08.2023 - 20:44
 

HODRİ MEYDAN 'İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUZ' DİYEREK PENDİKSPOR MAÇINA TEPKİSİNİ BÖYLE GÖSTERDİ

Hodri Meydan Taraflar Derneği, Kocaelispor'un Cumartesi günkü sezon açılışı maçına katılmayacağını duyurdu.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber.com Hodri Meydan Taraflar Derneği, Kocaelispor'un sezon açılışı maçı ücretli olacağı için Cumartesi günkü Pendikspor maçına katılmama nedenini açıkladı. Kocaelispor'u sert eleştiren Hodri Meydan şu ifadelere yer verdi;  "Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna; Kurulduğumuz günden bu yana tarihimizde bir sezon açılışında, getirilen sanatçının maliyetinin belediyemiz tarafından karşılanıyor olmasına rağmen, açılış organizasyonunun taraftara ücretli olduğuna ilk defa şahit oluyoruz. Sezon açılışları; taraftarları takımla buluşturmak, yeni sezon için iyi bir sinerji yakalamak, camiayı havaya sokmak, futbolcuları sezona iyi bir şekilde başlatmak, moral ve motivasyonunun üst seviyede tutulması için düzenlenen bir organizasyondur. Bu açılışlarda, taraftarlardan gelir amacı gözetilemez. Günlerdir, alınan bu kararın değiştirilmesi adına mevcut başkan ve yönetim kuruluna yapmış olduğumuz çağrılar ne yazık ki olumsuz olarak sonuçlanmıştır. Ligin ilk müsabakasından itibaren Hodri Meydan olarak her zaman ki yerimizde olacağımız gibi; alınan bu kararı protesto etmek amacıyla takımımızın Cumartesi günü oynayacak olduğu hazırlık maçına dernek olarak her hangi bir organizasyonumuz olmayacaktır. Organizasyonun ardından Pendikspor ile karşılaşacak olan takımımıza başarılar dileriz."
Hodri Meydan Taraflar Derneği, Kocaelispor'un Cumartesi günkü sezon açılışı maçına katılmayacağını duyurdu.

Tolga ATAR / kocaeliyenihaber.com

Hodri Meydan Taraflar Derneği, Kocaelispor'un sezon açılışı maçı ücretli olacağı için Cumartesi günkü Pendikspor maçına katılmama nedenini açıkladı.

Kocaelispor'u sert eleştiren Hodri Meydan şu ifadelere yer verdi; 

"Büyük Kocaelispor Taraftarı ve Kamuoyuna;

Kurulduğumuz günden bu yana tarihimizde bir sezon açılışında, getirilen sanatçının maliyetinin belediyemiz tarafından karşılanıyor olmasına rağmen, açılış organizasyonunun taraftara ücretli olduğuna ilk defa şahit oluyoruz.

Sezon açılışları; taraftarları takımla buluşturmak, yeni sezon için iyi bir sinerji yakalamak, camiayı havaya sokmak, futbolcuları sezona iyi bir şekilde başlatmak, moral ve motivasyonunun üst seviyede tutulması için düzenlenen bir organizasyondur. Bu açılışlarda, taraftarlardan gelir amacı gözetilemez.

Günlerdir, alınan bu kararın değiştirilmesi adına mevcut başkan ve yönetim kuruluna yapmış olduğumuz çağrılar ne yazık ki olumsuz olarak sonuçlanmıştır.

Ligin ilk müsabakasından itibaren Hodri Meydan olarak her zaman ki yerimizde olacağımız gibi; alınan bu kararı protesto etmek amacıyla takımımızın Cumartesi günü oynayacak olduğu hazırlık maçına dernek olarak her hangi bir organizasyonumuz olmayacaktır.

Organizasyonun ardından Pendikspor ile karşılaşacak olan takımımıza başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.