LASTİK İŞ yılbaşı

İSU, KARAMÜRSEL’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARININ YÜZDE 55’İNİ TAMAMLAD

GÜNDEM 13.12.2023 - 12:33, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:33
 

İSU, KARAMÜRSEL’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARININ YÜZDE 55’İNİ TAMAMLAD

Kaliteli ve sağlıklı altyapı ile abonelerine kesintisiz hizmet sağlamak için Kocaeli genelinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Karamürsel’deki altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Temmuz ayı içinde başlayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının yüzde 55’i tamamlandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, daha kaliteli ve sağlam altyapı için çalışmalarını kent genelinin her karışında aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İSU; Karamürsel ilçesine ait Dereköy, Kayacık, Karapınar ve Oluklu Mahalleleri’nde içme suyu isale, şebeke, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, kullanım ömrünü tamamlamış olan boruları yenileri ile değiştirirken bir yandan da yeni hatların imalatına devam ediyor. ALTYAPI YENİLENİYOR Devam eden çalışmalar kapsamında, Karapınar Mahallesi’nde 13 bin 100 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ile 545 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı tamamlandı. Kayacık Mahallesi’ndeki altyapı çalışmaları kapsamında 800 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı ile birlikte 300 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı çalışması da tamamlandı. Oluklu Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarında şu ana kadar 1035 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirilirken kalan bölüm için ise çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dereköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında ise 3 bin 310 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 2 bin 180 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı tamamlanarak mahalledeki çalışmalar sonlandırıldı. YÜZDE 55 TAMAMLANDI Karamürsel genelinde süren altyapı çalışmalarının yüzde 55’lik kısmı tamamlandı. 2024 yılının ilk 6 ayında tamamlanması planlanan çalışmaların bitirilmesiyle bölge halkı, daha kaliteli ve sağlam altyapıya kavuşmuş olacak.
Kaliteli ve sağlıklı altyapı ile abonelerine kesintisiz hizmet sağlamak için Kocaeli genelinde çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Karamürsel’deki altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Temmuz ayı içinde başlayan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarının yüzde 55’i tamamlandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, daha kaliteli ve sağlam altyapı için çalışmalarını kent genelinin her karışında aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İSU; Karamürsel ilçesine ait Dereköy, Kayacık, Karapınar ve Oluklu Mahalleleri’nde içme suyu isale, şebeke, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, kullanım ömrünü tamamlamış olan boruları yenileri ile değiştirirken bir yandan da yeni hatların imalatına devam ediyor.

ALTYAPI YENİLENİYOR
Devam eden çalışmalar kapsamında, Karapınar Mahallesi’nde 13 bin 100 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ile 545 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı tamamlandı. Kayacık Mahallesi’ndeki altyapı çalışmaları kapsamında 800 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı ile birlikte 300 metre uzunluğunda yeni yağmur suyu hattı çalışması da tamamlandı. Oluklu Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarında şu ana kadar 1035 metre uzunluğunda yeni içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirilirken kalan bölüm için ise çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dereköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında ise 3 bin 310 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 2 bin 180 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı tamamlanarak mahalledeki çalışmalar sonlandırıldı.

YÜZDE 55 TAMAMLANDI
Karamürsel genelinde süren altyapı çalışmalarının yüzde 55’lik kısmı tamamlandı. 2024 yılının ilk 6 ayında tamamlanması planlanan çalışmaların bitirilmesiyle bölge halkı, daha kaliteli ve sağlam altyapıya kavuşmuş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.