LASTİK İŞ yılbaşı

İSU’DAN ULAŞLI VE PAZARKÖY MAHALLELERİ’NE YENİ ALTYAPI HATLARI

GÜNDEM 23.01.2024 - 14:05, Güncelleme: 23.01.2024 - 14:05
 

İSU’DAN ULAŞLI VE PAZARKÖY MAHALLELERİ’NE YENİ ALTYAPI HATLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Ulaşlı sınırları içerisinde yer alan Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Karamürsel ilçesi’nde yer alan Pazarköy Mahallesi’nde yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları imalatı gerçekleştiriyor.

GÖLCÜK YAVUZ SULTAN SELİM MAHALLESİ’NE 2 BİN 417 METRE YENİ ALTYAPI Büyüyen ve gelişen bölgelerde artan talep ve ihtiyacı karşılamak adına planladığı çalışmalarını hızlıca hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük ilçesine bağlı Ulaşlı sınırları içerisinde yer alan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin imara yeni açılan farklı cadde ve sokaklarında 1583 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 834 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriyor. KARAMÜRSEL PAZARKÖY MAHALLESİ’NE 2 BİN 158 METRE YENİ ALTYAPI Aynı iş kapsamında devam eden çalışmalarda Karamürsel ilçesi Pazarköy Mahallesi’nde ise 977 metre yeni içme suyu hattı ve 1181 metre yeni kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Bölgelere sağlıklı içme suyu temini için çeşitli çaplarda uzun ömürlü duktil font borular kullanılırken kanalizasyon altyapıları için ise 300 mm çaplarında beton borular kullanılıyor. KENTSEL YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR İSU Genel Müdürlüğü, Ulaşlı ve Pazarköy Mahalleleri’nin günden güne değerlenen bölgelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla kentsel yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlıyor. Bölgeler, cazibe merkezi haline dönüşüyor. İSU, kesintisiz hizmette kalıcı çözümler üretmek için kent genelinde çalışmaya devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Ulaşlı sınırları içerisinde yer alan Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Karamürsel ilçesi’nde yer alan Pazarköy Mahallesi’nde yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları imalatı gerçekleştiriyor.


GÖLCÜK YAVUZ SULTAN SELİM MAHALLESİ’NE 2 BİN 417 METRE YENİ ALTYAPI
Büyüyen ve gelişen bölgelerde artan talep ve ihtiyacı karşılamak adına planladığı çalışmalarını hızlıca hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük ilçesine bağlı Ulaşlı sınırları içerisinde yer alan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin imara yeni açılan farklı cadde ve sokaklarında 1583 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı ve 834 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriyor.

KARAMÜRSEL PAZARKÖY MAHALLESİ’NE 2 BİN 158 METRE YENİ ALTYAPI
Aynı iş kapsamında devam eden çalışmalarda Karamürsel ilçesi Pazarköy Mahallesi’nde ise 977 metre yeni içme suyu hattı ve 1181 metre yeni kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Bölgelere sağlıklı içme suyu temini için çeşitli çaplarda uzun ömürlü duktil font borular kullanılırken kanalizasyon altyapıları için ise 300 mm çaplarında beton borular kullanılıyor.

KENTSEL YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR
İSU Genel Müdürlüğü, Ulaşlı ve Pazarköy Mahalleleri’nin günden güne değerlenen bölgelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla kentsel yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlıyor. Bölgeler, cazibe merkezi haline dönüşüyor. İSU, kesintisiz hizmette kalıcı çözümler üretmek için kent genelinde çalışmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.