KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN HIZ KESMİYOR

SİYASET 02.05.2023 - 12:44, Güncelleme: 02.05.2023 - 12:44
 

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN HIZ KESMİYOR

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, seçime çok az bir zaman kala yine her zamanki gibi ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Her gün bir ilçeye giden, bazen aynı gün farklı ilçelerde programlarda olan Türkkan bu kez Dilovası’ndaydı.

ÇERKEŞLİ, DEMİRCİLER VE KÖSELER’DE KÖYLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ Dilovası’nda Türkkan’ın köy ziyaretleri geniş yer tuttu. İlk olarak Çerkeşli’de köylüler ile bir araya gelen Türkkan, köyün sıkıntılarını dinledi, çözümlerin neler olacağını anlattı.   Türkkan’ın ikinci durağı Demirciler Köyü’ydü. Burada köylüler ile sohbet eden Türkkan, iktidardan yakınan köylülerden biraz daha sabretmelerini istedi. Daha sonra Köselerliler ile bir araya gelen Türkkan, köy kahvehanesinde onların dertlerine ortak oldu. TEPECİK’TE ZİYARETLER Uzun zamandır tanıdığı dostu Ali Öz’ü evinde ziyaret eden Türkkan, İYİ Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Mehmet Mazlum’a da Tepecik’teki evinde misafir oldu. Türkkan, annesi vefat eden Abdulmenaf Çelik’in Dilovası’ndaki taziyesine de katıldı. Çelik’e başsağlığı diledi, dua etti. İYİ Partili Türkkan’ın Dilovası’ndaki son durağı Dilovası Belediyesi'nin kurucu belediye başkanı, Merhum Ercan Dalkılıç’ın kabriydi. Türkkan’ın ziyaretlerine Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Parti Yönetimi ve Milletvekili Adayı Gökçe Nesli Kondu Çağlayan da eşlik etti. 
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, seçime çok az bir zaman kala yine her zamanki gibi ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Her gün bir ilçeye giden, bazen aynı gün farklı ilçelerde programlarda olan Türkkan bu kez Dilovası’ndaydı.

ÇERKEŞLİ, DEMİRCİLER VE KÖSELER’DE KÖYLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Dilovası’nda Türkkan’ın köy ziyaretleri geniş yer tuttu. İlk olarak Çerkeşli’de köylüler ile bir araya gelen Türkkan, köyün sıkıntılarını dinledi, çözümlerin neler olacağını anlattı.  

Türkkan’ın ikinci durağı Demirciler Köyü’ydü. Burada köylüler ile sohbet eden Türkkan, iktidardan yakınan köylülerden biraz daha sabretmelerini istedi. Daha sonra Köselerliler ile bir araya gelen Türkkan, köy kahvehanesinde onların dertlerine ortak oldu.

TEPECİK’TE ZİYARETLER

Uzun zamandır tanıdığı dostu Ali Öz’ü evinde ziyaret eden Türkkan, İYİ Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Mehmet Mazlum’a da Tepecik’teki evinde misafir oldu.

Türkkan, annesi vefat eden Abdulmenaf Çelik’in Dilovası’ndaki taziyesine de katıldı. Çelik’e başsağlığı diledi, dua etti.

İYİ Partili Türkkan’ın Dilovası’ndaki son durağı Dilovası Belediyesi'nin kurucu belediye başkanı, Merhum Ercan Dalkılıç’ın kabriydi.

Türkkan’ın ziyaretlerine Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Parti Yönetimi ve Milletvekili Adayı Gökçe Nesli Kondu Çağlayan da eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.