LASTİK İŞ yılbaşı

İZMİT BELEDİYESİ VE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR KIRSAL KALKINMADA İŞBİRLİĞİ İÇİN BULUŞTU

İZMİT 18.03.2022 - 09:17, Güncelleme: 18.03.2022 - 09:20
 

İZMİT BELEDİYESİ VE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR KIRSAL KALKINMADA İŞBİRLİĞİ İÇİN BULUŞTU

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ve Bitki Üretim Eğitim Şube Müdürü Saadet Tuğrul Ay ile kırsal hizmet alanındaki işbirliklerini masaya yatırdı

Yerel buğday tohumu ekimi, ipek böcekçiliği yetiştiriciliği, istiridye mantarı üretimi, üretici pazarı kurulması, meyve ve sebze bahçesi, çiftçi eğitimi, aronya ve salep ekimi gibi İzmit’te birçok tarımsal kalkınma projesini hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Başkan Hürriyet, İzmit’e değer katacak yeni çalışmalar için fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, kırsal hizmet alanında görüş alışverişi yapmak üzere İzmit’e gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ve Bitki Üretim Eğitim Şube Müdürü Saadet Tuğrul Ay’ı Şehr-i İzmit Kafe’de ağırladı.    HÜRRİYET’TEN İŞBİRLİĞİ VURGUSU ŞARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer ve Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya’nın da yer aldığı görüşmede Başkan Hürriyet, İzmit’te devam eden ve yapılması planlanan kırsal projeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi heyetiyle paylaştı. Başkan Hürriyet, İzmit’in kaybolmaya yüz tutan kırsal üretimini yeniden yükseltmek adına kurumlar arası işbirliklerine önem verdiklerini aktardı.    ÇALIŞMALAR ANTALYA’DA İLGİ GÖRÜYOR Başkan Hürriyet’in kırsal alanlarda yaptığı çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesinin yakından takip ettiğini aktaran Seda Özel ve Tuğrul Ay da karşılıklı bilgi alışverişi yaparak iki kentin de bu anlamda değer kazanmasını önemsediklerini belirtti. Antalya’dan gelen heyet, misafirperverliğinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. Başkan Hürriyet de Antalya Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ve dayanışması için teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ve Bitki Üretim Eğitim Şube Müdürü Saadet Tuğrul Ay ile kırsal hizmet alanındaki işbirliklerini masaya yatırdı

Yerel buğday tohumu ekimi, ipek böcekçiliği yetiştiriciliği, istiridye mantarı üretimi, üretici pazarı kurulması, meyve ve sebze bahçesi, çiftçi eğitimi, aronya ve salep ekimi gibi İzmit’te birçok tarımsal kalkınma projesini hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Başkan Hürriyet, İzmit’e değer katacak yeni çalışmalar için fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, kırsal hizmet alanında görüş alışverişi yapmak üzere İzmit’e gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ve Bitki Üretim Eğitim Şube Müdürü Saadet Tuğrul Ay’ı Şehr-i İzmit Kafe’de ağırladı. 

 

HÜRRİYET’TEN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

ŞARBAŞ Genel Müdürü Nihat Değer ve Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya’nın da yer aldığı görüşmede Başkan Hürriyet, İzmit’te devam eden ve yapılması planlanan kırsal projeleri Antalya Büyükşehir Belediyesi heyetiyle paylaştı. Başkan Hürriyet, İzmit’in kaybolmaya yüz tutan kırsal üretimini yeniden yükseltmek adına kurumlar arası işbirliklerine önem verdiklerini aktardı. 

 

ÇALIŞMALAR ANTALYA’DA İLGİ GÖRÜYOR

Başkan Hürriyet’in kırsal alanlarda yaptığı çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesinin yakından takip ettiğini aktaran Seda Özel ve Tuğrul Ay da karşılıklı bilgi alışverişi yaparak iki kentin de bu anlamda değer kazanmasını önemsediklerini belirtti. Antalya’dan gelen heyet, misafirperverliğinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. Başkan Hürriyet de Antalya Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ve dayanışması için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.