LASTİK İŞ yılbaşı

İZMİT BELEDİYESİNDEN JMO BAŞKANI TIĞ'A ZİYARET

İZMİT 16.03.2022 - 07:22, Güncelleme: 16.03.2022 - 07:22
 

İZMİT BELEDİYESİNDEN JMO BAŞKANI TIĞ'A ZİYARET

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri, Jeofizik Mühendisleri Odası (JMO) Kocaeli Şubesi genel kurulunda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Mehmet Zeki Tığ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit’teki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek temaslarını sürdüren İzmit Belediye STK ve Esnaf Masası, JMO Kocaeli Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Mehmet Zeki Tığ’ı ziyaret etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Birol Sağlam, geçtiğimiz ay yapılan kongrede başkan seçilerek 4. dönemine başlayan Mehmet Zeki Tığ ve yönetimine başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.    BAŞKAN TIĞ’DAN İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, JMO Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Zeki Tığ’a İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ve tebrik mesajlarını iletti. Mehmet Zeki Tığ da nazik ziyaretleri ve kurumlar arası işbirliğine gösterdikleri önemden dolayı İzmit Belediyesi heyetine teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri, Jeofizik Mühendisleri Odası (JMO) Kocaeli Şubesi genel kurulunda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Mehmet Zeki Tığ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İzmit’teki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek temaslarını sürdüren İzmit Belediye STK ve Esnaf Masası, JMO Kocaeli Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Mehmet Zeki Tığ’ı ziyaret etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Birol Sağlam, geçtiğimiz ay yapılan kongrede başkan seçilerek 4. dönemine başlayan Mehmet Zeki Tığ ve yönetimine başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu. 

 

BAŞKAN TIĞ’DAN İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, JMO Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Zeki Tığ’a İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ve tebrik mesajlarını iletti. Mehmet Zeki Tığ da nazik ziyaretleri ve kurumlar arası işbirliğine gösterdikleri önemden dolayı İzmit Belediyesi heyetine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.